Hidratálj és újulj meg kortyról kortyra

Az ünnepek utáni ízekkel való telítődés tökéletes alkalom az egészséges szokások kialakítására.

Ha csak egyet is szeretnél bevezetni, amelynek jótékony hatásai már pár óra után érezhetőek, az legyen a megfelelő mennyiségű, rendszeres vízfogyasztás. A Waterdrop Microdrink italkockái pedig megkönnyítik a célod elérését. Szóljon a száraz január a hidratálásról! A szervezet hidratáltsága hatással van a fizikai teljesítőképességre, a koncentrációs képességre, az általános energiaszintre, a hangulatra. A napi megfelelő mennyiségű vízfogyasztást a szervezet szinte azonnal meghálálja: javul a közérzetünk, könnyebbé válik a mozgás, nő a koncentrációképesség, kisimul a bőr, csökken a vérnyomás, javul az emésztés, csökken az éhségérzet. Napi pár pohár víz észrevétlenül hozzásegít az újévi céljaid eléréséhez. A rendszeres vízivás szokásának bevezetése sokszor a víz semleges íze miatt okoz nehézséget.

A Waterdrop ebben kínál segítséget különleges ízvilágú Microdrink italkockáival. A Microdrink italkockák hagyományos és egzotikus gyümölcsökből, fűszerekből és gyógynövényekből készülnek, nem tartalmaznak hozzáadott cukrot és mesterséges adalékanyagokat, laktóz- és gluténmentesek, így számos diétába beilleszthetők, és gyerekek is bátran fogyaszthatják.

Az új évet és az új jó szokásokat a Waterdrop egy új ízvilággal, a SKY Microdrinkkel ünnepli. Az ananászeper-, maracuja- és fügekaktusz-tartalmú italkocka különleges összetevői számos pozitív egészségügyi hatással rendelkeznek. Az italban találkozik a régi és az új, míg a fügekaktuszt már az 1500-as években használták a gyógyászatban, az ananászepret csak 2003-ban kezdte el nemesíteni egy holland farmer. A Microdrink C-, B1- és B3-vitamint tartalmaz, és adagonként mindössze 5 kalória. A SKY édes, egzotikus íze és finom illata minden korty vizet vonzóbbá tesz, így támogatja pohárról pohárra a napi optimális mennyiségű folyadékfogyasztás elérését felesleges cukor és kalóriák nélkül. A Microdrinkhez a Waterdrop egy lenyűgöző, tükrös égkék színű rozsdamentes acélkulacsot készített, amellyel minden akadály elhárulhat az új célok elérése elől. A waterdrop SKY termékek már elérhetőek a waterdrop.hu webáruházban.

 

 

 

Partner hír

Ajánlott tartalom

Súlyos környezeti pusztítást okozhatnak a tengeri hajózásra alkalmatlan orosz tartályhajók

Súlyos környezetpusztítást idézhet elő Oroszország azzal, hogy a tengeri hajózást szabályozó előírásoknak nem megfelelő olajtankereket használ a Balti-tengeren - figyelmeztetett Tobias Billström svéd külügyminiszter a The Guardian című brit napilapnak adott, csütörtökön megjelent interjúban.