Íme a napelemes kütyü töltők

Nyaraláskor mindig igyekszünk legjobb formánkat hozni. A lányok jó előre beszerzik a szezonnak megfelelő divatos fürdőruhát, fogyókúráznak, a fiúk is gyúrnak, mindenki igyekszik villantani. Emellett legalább ugyanilyen fontos, hogy léptennyomon tudtára adjuk másoknak, hogy energiatudatosan élünk! Mert szuperzöldnek lenni bizony szexi! És ez akár csábítóknak is bejöhet…

Mindenkinek ismert a strandról a jópofizós kategória: sört köt befőttesgumival a kalapra, hosszú szívószállal 0-24-ben szivogatja. Őt könnyen lekörözhetjük egy kalapra szerelhető napelemes ventilátorral. Ha egy ilyen satyesz van a fejünkön még az oroszlánok is utánunk fordulnak egy afrikai szafarin, írja az aramara.blog.hu!

kalap

A dizájnra igényesebbek az alábbi látványos ipad és iphone töltők közül is válogathatnak. Ha egy ilyennel érkezünk a strand homokjára, akkor nem lehetetlen, hogy hamar népszerűségre teszünk szert a strandoló okostelefonos hölgyek körében: „Kata vagyok, feltöltenél?”

napelemes ipad töltő

A strandtáska is betölthet speciális funkciót, tölthet, vagy hűtőtáskaként is funkcionálhat.

strandtáska

A strandtáska elmaradhatatlan kelléke a Hellomacskás USB-s töltő, ezzel nem leszünk kiszolgáltatottak a fentebb már vázolt lemerülése helyzetekben.

napelemes töltő

Skalpvadász lányok pedig utazhatnak a feltöltődésre vágyó urakra a szolárbikinivel.

napelemes bikini

Ajánlott tartalom

Már 7,5 tonnánál jár a használt mobiltelefonokat visszagyűjtő kampány eredménye

A több mint 5 éve futó "Passzold vissza, Tesó!" kampányban mára 1111 gyűjtőpont részvételével, több mint 7,5 tonnányi használaton kívüli mobiltelefon gyűlt össze - közölte a KÖVET Egyesület a Fenntartható Gazdaságért szerdán az MTI-vel.