Itt a legolcsóbb teljes hibrid – Toyota Auris HSD-bemutató

Magyarországra is megérkezett a Toyota Auris hibrid változata, amely mindent tud, amit nagy testvére, a Prius, mégis képes észrevétlenül elvegyülni a forgalomban, hangtalanul suhanni a lakóparkban, és beleolvadni szorgalmasan védett környezetébe.

Első kompakt méretű hibrid autójától a kereslet élénkítését és a környezetbarát technológia szélesebb körű elterjedését várja a Toyota. A három generáció alatt ikonná vált Priust továbbra is azoknak szánják a japánok, akik meg szeretnék mutatni elkötelezettségüket a jövőbemutató technológia iránt. Az Egyesült Államokban népszerű “zöld” autó Európában még mindig kuriózumszámba megy, ez a távolságtartás nagy lehetőség az olcsóbb Auris HSD számára, amely egyedi megjelenése helyett belső értékeivel szerezhet magának rajongókat.

A teljes cikk itt olvasható.

Ajánlott tartalom

Második alkalommal közlekedik elektromos busz Békéscsabán a Zöld Busz Programban

A HUMDA Zrt. Zöld Busz Program Demonstrációs Mintaprojektjében egy újabb elektromos meghajtású busztípust tesztel Békéscsabán. 2023. május 31-től június 7-ig a békési vármegyeszékhelyen a Volánbusz Zrt. üzemeltetésében közlekedő Mercedes-Benz eCitaro NMC3 típusú elektromos járművet a városban elérhető autóbuszvonalakon és menetrend szerint próbálhatják ki az utasok.