Itt a legolcsóbb teljes hibrid – Toyota Auris HSD-bemutató

Magyarországra is megérkezett a Toyota Auris hibrid változata, amely mindent tud, amit nagy testvére, a Prius, mégis képes észrevétlenül elvegyülni a forgalomban, hangtalanul suhanni a lakóparkban, és beleolvadni szorgalmasan védett környezetébe.

Első kompakt méretű hibrid autójától a kereslet élénkítését és a környezetbarát technológia szélesebb körű elterjedését várja a Toyota. A három generáció alatt ikonná vált Priust továbbra is azoknak szánják a japánok, akik meg szeretnék mutatni elkötelezettségüket a jövőbemutató technológia iránt. Az Egyesült Államokban népszerű “zöld” autó Európában még mindig kuriózumszámba megy, ez a távolságtartás nagy lehetőség az olcsóbb Auris HSD számára, amely egyedi megjelenése helyett belső értékeivel szerezhet magának rajongókat.

A teljes cikk itt olvasható.

Ajánlott tartalom

Rekordmagas szinten a csehországi személyautó-gyártás

Az első negyedévben éves szinten 11,5 százalékkal 394 443 darabra nőtt a személyautó-gyártás Csehországban - közölte a cseh autóipari szövetség csütörtökön Prágában. A közlemény szerint ez az eddigi legmagasabb első negyedévi termelési adat.