Jamie Oliver 20 perces főzési tanácsadója iPhone-ra

Jamie Oliver brit mesterszakács az iPhone-ra tölthető 20 Minute Meals App elnevezésű programjával próbál segíteni mindazoknak, akik megunták a gyorséttermi menüket.

Az 55 recept elkészítését a mesterszakács lépésről lépésre mutatja be, miközben a főzéshez szükséges eszközök mellett egy interaktív bevásárlólista segíti a legfontosabb hozzávalók beszerzését.
Az alkalmazáshoz 21 videó is tartozik, amelyekben többek között a konyhakés helyes használatát, a zöldségek, fűszerek előkészítését és a tökéletes steak sütését mutatja be.
Jamie Oliver angliai sikerei után idén egyébként az Egyesült Államok legegészségtelenebb városait is célba vette, hogy a helyi szokásokat alapul véve mutassa be a könnyen elkészíthető ételeket és azok jótékony hatásait.

Ajánlott tartalom

Zöld színnel a fenntarthatóságért és a tudatosabb döntésekért

Egyedi zöld színt vezet be termékein a kulacsokat és Microdrinkeket forgalmazó Waterdrop vállalat. A feltűnő, élénk színnel a vállalat kifejezi elköteleződését a környezetvédelem és fenntarthatóság mellett, és egyben szeretné felhívni a figyelmet a környezettudatosabb életmód fontosságára, és a választás lehetőségére.