Jamie Oliver 20 perces főzési tanácsadója iPhone-ra

Jamie Oliver brit mesterszakács az iPhone-ra tölthető 20 Minute Meals App elnevezésű programjával próbál segíteni mindazoknak, akik megunták a gyorséttermi menüket.

Az 55 recept elkészítését a mesterszakács lépésről lépésre mutatja be, miközben a főzéshez szükséges eszközök mellett egy interaktív bevásárlólista segíti a legfontosabb hozzávalók beszerzését.
Az alkalmazáshoz 21 videó is tartozik, amelyekben többek között a konyhakés helyes használatát, a zöldségek, fűszerek előkészítését és a tökéletes steak sütését mutatja be.
Jamie Oliver angliai sikerei után idén egyébként az Egyesült Államok legegészségtelenebb városait is célba vette, hogy a helyi szokásokat alapul véve mutassa be a könnyen elkészíthető ételeket és azok jótékony hatásait.

Ajánlott tartalom

Újabb közvetlen légijárat indul Budapest és Szöul között

A Budapest és Szöul közötti közvetlen légijárat indítása kihatással lehet egész Magyarország gazdasági teljesítményére, a magyar-dél-koreai kapcsolat fizikailag is szorosabbá válása megteremti a lehetőséget a kétoldalú együttműködés sikertörténetének folytatására - közölte a tárca tájékoztatása szerint hétfőn Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.