Új pólódivat tört be a sztárok világába, énekesek, színésznők, sportolók érzik úgy, hogy A lot to say márkával kifejezhetik a környezetvédelem fontosságáért vívott harc támogatását.

Justin Timberlake és Vanessa Williams: Sok a mondanivaló

Új pólódivat tört be a sztárok világába, énekesek, színésznők, sportolók érzik úgy, hogy A lot to say márkával kifejezhetik a környezetvédelem fontosságáért vívott harc támogatását.

Alison Stanich Power és Jennifer Stanich-Banmiller az alapítói a márkának, mindketten a reklám világából érkeztek, és ebbéli tapasztalataikat ültetik át a divatba. Tudják, mekkora ereje lehet a szavaknak, így pólóikon rövid, a környezetszennyezést vagy a környezetvédelmet röviden és tömören taglaló jegyzeteket helyeznek el. Az évek során folyamatosan ért bennük az elhatározás, hogy belevágnak, a reklámtól ugyan nem idegen, ám mégis különböző, más szakmai kihívásokat támasztó világba, mint mondták, nemcsak számukra inspiráló munkára vágytak, hanem olyanra, amely valamilyen formában másokat is megérint és belekapcsol a folyamatokba.

Ars poeticájuk: Ha gondolsz valamit, ha hiszel valamiben, mondd ki! Kimondani egyenlő tudatossá tenni. A tudatosság pedig új viselkedést szülhet. Az új viselkedés mindannyiunkat ösztönözhet, hogy jobbá legyünk. Ha kimondjuk, valaki cselekedhet. Állást foglalhat, újrahasznosíthat, menthet. Többet gondolhatunk, erősebben próbálhatjuk. Sose féljünk kimondani, vagy viselni, mindennap!

A pólók és kiegészítők mindegyike újrahasznosított, nehezen lebomló műanyagpalackokból készül. Ezen felül a vízmentes AirDye nyomtatási technológiával készülnek, és a tinták nem tartalmaznak PVC-t illetve egyéb toxinokat. A hagyományos módszer pólónként 15-25 gallon vizet igényel, ezt sikerült kiküszöbölni, továbbá a technológia 86%-kal kevesebb energiát használ. A bevételek egy része pedig nonprofit szervezetekhez, többek között a Nemzetközi Energia Tanácshoz, és az Állatmentő Alapítványhoz kerül.

Justin Timberlake

Néhány pólófelirat a kollekcióból:

Kapcsolj időszabályzót a lámpáidra! Egy nap 12 órája alatt kollektívan 187 millió $-ral kevesebb energiaköltséget produkálnánk.

Amikor leöblíted a WC-d, máris 1,6 liter vizet húztál le. Az otthonok ivóvízének 40%-ka így úszik el.
A Virgin műanyag, melyből a legtöbb sampon és kondicionáló palackja készül, a hulladéklerakók anyagainak 35%.át teszi ki.

Tankolj a legalacsonyabb oktánszámú benzinnel és takaríts meg közel 3 millió $-t évente, ez 100 000 hibridautó vásárlását fedezné.

Ajánlott tartalom

Előkészítik a román és moldovai energetikai hálózat összekötését

A román és moldovai villamosenergia- és gázhálózat összekapcsolásának előkészítéséről, Moldova európai uniós energetikai integrációja műszaki feltételeinek megteremtéséről határozott a román kormány szerdán.