Kezünkben a jövőnk

VÍZ – Minden cseppje érték ! konferencia és szakmai dialógus a Dél-Alföldi Régióban.

A regionális rendezvény célja a VÍZzel, mint megőrzendő természeti kinccsel való gazdálkodás kérdéseinek, a vízfogyasztás és vízszolgáltatás jelenlegi és jövőbeni helyzetének és problémáinak megvitatása szakértő előadók bevonásával. A szakmai körökön túl, a rendezvény alkalmat biztosít a „civilek” tájékoztatására, mintegy információs és vitafórum lehetőségét biztosítva a cégek, a kormányzat, a szakmai szervezetek, a civil szervezetek, önkormányzatok és a „fogyasztók” között.
Várunk minden, a VÍZ témában jártas szakembert, az ezen a területen tevékenykedő cégek, szervezetek vezetőit, az önkormányzatok képviselőit, illetve a vízgazdálkodással, -szolgáltatással foglalkozó szakértőket és „civil” érdeklődőket.
További információ, részletes program és regisztráció a www.kezunkbenajovonk.hu weboldalon.
Várjuk Önt és munkatársait! Jelentkezzen most! Szeptember 16-ig kedvezménnyel regisztrálhat!

Ajánlott tartalom

A fiatalok harmada szívesen váltana zöld pénzügyi megoldásokra egy kutatás szerint

A fiataloknak sokkal fontosabb a fenntarthatóság, mint az idősebb generációnak, a bankválasztásnál azonban egyelőre a költségeket, az elérhetőséget és a jó digitális megoldásokat tartják szem előtt, bár a fiatalok harmada szívesen váltana zöld pénzügyi megoldásokra - derült ki a Magyar Bankholding megbízásából készített reprezentatív kutatásból, amelynek összefoglalóját kedden küldték el az MTI-nek.