Környezetbarát karton iPhone hangszóró

Hogyha már így is aggaszt iPhone telefonod ökológiai lábnyoma, akkor miért tennél rá még egy lapáttal egy energiazabáló elektromos hangszóróval, amit még cipelni is nehéz?

Az eco-made ötletes hangszórójához nincs szükséged konnektorra, és bárhová magaddal viheted, írja az shtrend.hu! A papírtölcsér FSC tanúsítvánnyal rendelkezik, mely bizonyítja, hogy valóban 100%-ig újrahasznosított kartonból készült. Az eco-amp először csupán egy ötletesen kivágott papírlap, melyet néhány egyszerű mozdulattal egy kisebb tölcsérré hajtogathatunk. Mi több, hogyha magunkkal vinnénk valahova, egyszerűen újra lapjára hajthatjuk, és így nem kell attól félnünk, hogy összegyűrődik vagy elszakad a táskában. Íme egy videó arról, hogy hogyan is kell összeilleszteni: „Az eco-amp lehetővé teszi, hogy spontánok legyünk zenéinkkel és dallamainkkal anélkül, hogy környezetünk kárára lennénk vele. Ha lehúzódunk az út szélére egy piknik erejéig, vagy a vízparton szórakozunk barátainkkal, az eco-amp-pal feljavíthatjuk iPhone készülékünk hangzási élményét” – nyilatkozta David LeGrand, az eco-made egyik alapítója.

Ajánlott tartalom

A nyomtatás energiakibocsátásának felét meg lehetne spórolni tintasugaras nyomtatókkal

Ha 2025-ig az összes irodai lézernyomtatót kiváltanák tintasugaras nyomtatóra, akkor a jelenlegi szint 52 százalékára lehetne csökkenteni az energiakibocsátást, ez 1300 millió kilogramm szén-dioxidot takarítana meg, ami több mint 280 ezer autó forgalomból való kivonásával lenne egyenértékű - derül ki az Epson megbízásából készült kutatásból.