Környezetbarát karton iPhone hangszóró

Hogyha már így is aggaszt iPhone telefonod ökológiai lábnyoma, akkor miért tennél rá még egy lapáttal egy energiazabáló elektromos hangszóróval, amit még cipelni is nehéz?

Az eco-made ötletes hangszórójához nincs szükséged konnektorra, és bárhová magaddal viheted, írja az shtrend.hu! A papírtölcsér FSC tanúsítvánnyal rendelkezik, mely bizonyítja, hogy valóban 100%-ig újrahasznosított kartonból készült. Az eco-amp először csupán egy ötletesen kivágott papírlap, melyet néhány egyszerű mozdulattal egy kisebb tölcsérré hajtogathatunk. Mi több, hogyha magunkkal vinnénk valahova, egyszerűen újra lapjára hajthatjuk, és így nem kell attól félnünk, hogy összegyűrődik vagy elszakad a táskában. Íme egy videó arról, hogy hogyan is kell összeilleszteni: „Az eco-amp lehetővé teszi, hogy spontánok legyünk zenéinkkel és dallamainkkal anélkül, hogy környezetünk kárára lennénk vele. Ha lehúzódunk az út szélére egy piknik erejéig, vagy a vízparton szórakozunk barátainkkal, az eco-amp-pal feljavíthatjuk iPhone készülékünk hangzási élményét” – nyilatkozta David LeGrand, az eco-made egyik alapítója.

Ajánlott tartalom

Az EU egységes töltőt javasol az elektronikus eszközökhöz

A fogyasztók érdekében és az elektromos hulladék felszámolása céljából az Európai Bizottság az elektronikus eszközök egységes töltésével kapcsolatos jogszabályt terjesztett elő csütörtökön.