Mától minden magyar METRO áruházban elérhető az a környezetbarát bevásárlótáska, mely a Magyar Természetvédők Szövetségével közös együttműködésben jött létre.

Környezettudatos bevásárlótáskák a METRO áruházakban,aki ezt használja az a Föld barátja

Mától minden magyar METRO áruházban elérhető az a környezetbarát bevásárlótáska, mely a Magyar Természetvédők Szövetségével közös együttműködésben jött létre.

A METRO Kereskedelmi Kft. évek óta számos területen elkötelezett híve a környezettudatosságnak működése során. A környezet szennyezésének ma a kereskedelemben egyik égető problémáját kívánja a METRO enyhíteni a környezetbarát, vászon anyagból készült, többször felhasználható, praktikus táskával.

A kizárólag a METRO-ban kapható vászontáskák, nem hordoznak METRO reklámüzenetet, a táska felületei kizárólag a környezettudatosságra és a természetvédő szervezetre hívják fel a figyelmet.
A nagykereskedelmi üzletlánc ezzel az új termékkel kívánja kiskereskedelmi partnereinek bemutatni a tudatos csomagolási módokat, melyeket ők saját üzleteikben tovább kínálhatnak, tovább növelve a környezettudatos fogyasztók táborát.
A METRO Kereskedelmi Kft. a bevásárlótáskák forgalmából támogatást nyújt a Magyar Természetvédők Szövetségének, mely a szervezet számára minden eladott táska után 5 forintot jelent.
A METRO környezettudatos vállalatként Magyarországon soha nem alkalmazott ingyenes műanyag alapú bevásárlótáskákat.

Ajánlott tartalom

Pécs európai küldetési címkét kapott a klímasemlegességgel kapcsolatos erőfeszítéseiért

A klímasemleges és intelligens városokra vonatkozó uniós program keretében 23 város, köztük Pécs kapta meg az európai küldetési címkét a klímasemlegességgel kapcsolatos erőfeszítéseiért - közölte az Európai Bizottság csütörtökön.