Környezettudatos divat a tavasz/nyári szezonra

Íme 5 olyan ruha-összeállítás, amellyel garantáltan hódíthatsz az idei tavasz/nyári szezonban, ráadásul környezeted óvásáról is gondoskodhatsz!

Az oregoni Portland székhelyű új divatcég, a Nau csupa olyan városban mászkálós vagy csak egyszerűen kimozdulós ruhadarabbal kápráztat el minket, melyek kényelmesek, vonzóak és még praktikusak is. Arról nem is beszélve, hogy környezettudatos módon is készülnek el, kifejezetten a „modern, mozgékony életmódhoz”, minden évszaknak és napszaknak megfelelően. Rögtön itt van ez a kicsit sportos, mégis elragadó összeállítás, a sötétes kabátkával és rövidnadrággal, a finom szürkés toppal és inggel és egy egyszerű vászontáskával. Ezzel aztán bárhová elbarangolhatunk a városban.

1

A Nau különösen nagy figyelmet fordít a környezetbarát alapanyagokra és előállítási módokra: organikus pamutból, igazolt származási helyű gyapjúból és újrahasznosított poliészterből készülnek a mutatós darabok, kötési és szövő eljárással. Viszont a divatcég más alapanyagokkal is kísérletezik, hogy ezzel is kimutassa a környezetvédelem iránti elkötelezettségét, és mégis elegáns ruhadarabokkal bővítse kollekcióját. A Nau egyes ruhadarabjai igen praktikusak, hiszen különbözőképpen kombinálhatóak. Minden csak attól függ, hogy éppen csak sétálni megyünk egyet a városban, vagy esetleg egy buli van tervbe véve estére. A sötét Variant Dress miniruha egy elegáns cipővel önmagában is megállja a helyét, de ha mondjuk felveszünk hozzá egy szürke háromnegyedes nadrágot, akkor kész is s stílusos nappali viselet.

2

3

4

5

Ajánlott tartalom

A környezet jobban reagál az apróbb fejlesztésekre

Apró lépésekkel, tájazonos módon érdemes a tájba illő fejlesztéseket végrehajtani, figyelve arra, hogyan reagál erre a környezet - hangsúlyozta a Szent György-hegyi bornapok megnyitóján a közigazgatási és területfejlesztési miniszter Hegymagas községben kedden.