Mi köze a magyar napelemes okospadnak a slow life-hoz?

Állj meg, ülj le, töltődj fel, lassulj le! Mondani könnyű ezeket, a slow life megtapasztalása azonban ennél sokkal bonyolultabb, és nem egyik pillanatról a másikra történik meg.

Most egy 100%-ban magyar tervezésű és fejlesztésű, napelemes bútor segít neked a lelassulásban. Nézzük is a lépéseket!

Rohansz. 

Már kora reggeli kapkodsz, állva reggelizel, magadba döntöd a kávét, a kocsikulcsot, a buszbérletet nem találod a szokott helyen, nincs még 8 óra, de már feszült vagy. Sietsz a munkába, kapkodsz a feladatokkal, befalod az ebédet, gyaloglás közben a mobilodat nyomkodva próbálsz válaszolni a chat üzenetekre, és most te vagy az, aki az utcán megbotlik, elejti a telefonját és mások előtt kellemetlenül érzi magát.

Megállsz.

Sokszor átsuhan a fejedben az a gondolat, hogy nem kéne így rohanni, valamit másként lenne jó csinálni, meg kellene állni. Nem szükséges, hogy egyből háromnapos slow life workshopra iratkozz be, vagy hogy elhagyd a várost egy zöldellő tanya kedvéért, de biztosan jót fog tenni, ha a napi ritmuson változtatsz, és néha megállsz. A Kuube kültéri okospad egy olyan biztos pont lehet számodra a városi betondzsungelben, ahol megállhatsz, leülhetsz, szemlélődhetsz.

Lelassulsz.

Ne akarj mindent egy délelőtt alatt megoldani, tanulj meg nyugalmat teremteni magadnak és rászánni a kellő időt a teendőidre. A 100 százalékban magyar fejlesztésű padok sokkal többek kültéri pihenő bútoroknál. A dizájnos formájú óriás okoseszközök egy kis napon sütkérezésre, adventi vásáros forraltborozásra, offline kikapcsolódásra épp olyan alkalmasak, mint a saját wifi szolgáltatásukra felcsatlakozva az utolsó ajándékok webshopos megrendelésére, vagy épp a karácsonyi zenei lejátszási lista összeállítására.

Töltekezel.

Egy olyan hely kell neked, ahol megpihenhetsz, töltekezhetsz és tölthetsz, hiszen a saját wifivel és okoseszköz töltési lehetőséggel ellátott Kuube pihenőszigetek neked és a telefonodnak is feltöltődést nyújtanak. Az UV-szintet, levegőminőséget, páratartalmat és légnyomást mérő szenzorokkal felszerelt padoknál az adatokat figyelve pedig még tudással is töltekezhetsz, ha épp ehhez van kedved.

Kikapcsolódsz.

Akár a virtuális térben találkozol szeretteiddel a Kuube saját wifijére kapcsolódva, akár a formás okospadokon elnyúlva töltitek együtt az időt a barátaiddal, a környezetkímélő padok mindenhogy tökéletes helyszínt nyújtanak neked egy kis kikapcsolódáshoz. A nyolc fős csapat számára is elég helyet adó, fedett Kuube+ okospad stílusos találkozási pont lehet neked és ismerőseidnek.

Tudatos vagy.

A csakis napenergiát felhasználó Kuube padok NANO változata teljes sötétségben is, azaz napfény nélkül, 6 napig működik a megújuló energiával feltöltött akkumulátorainak köszönhetően. A magyar tervezők munkáját dicsérő, hazai alkatrészekből készült, időtálló Kuube okospadok használatával te is tehetsz a klímavédelem érdekében. Tudatos fogyasztóként ugyanis választásaiddal azt képviseled, amivel egyetértesz, ami mellett úgy érzed, fontos kiállnod.

Amiben a Kuube tehát segít neked az az, hogy megállj, leülj, feltöltődj és lelassulj végre!

 

Ajánlott tartalom

Döntöttek Brüsszelben: kötelezővé válik a napelemek telepítése

Az Európai Parlament jóváhagyta az uniós napenergia-szabványt, amely előírja a napelemek telepítését az EU épületeire, az energiafogyasztás és az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentése érdekében.