Luxus öko-tok az iPhone 4-hez

Már kezedben is az épp csak bemutatott iPhone 4?

Akkor már csak egy designos “zöld” tok kell! Arra sem kellett sokáig várni, akinek a bambusz megfelel, innen már rendelheti is. Ráadásul még reklám áron, közel 100 dollár helyett most “csak” 50 dollárért vihető is.
A környezetbarát anyagokra fókuszáló oregoni vállalat, a grove tokja amúgy nem rossz első ránézésre, kérdéses számomra, hogy pl a szilikon-tokhoz képest mennyire törik.

Bár bennem mindig felmerül, hogy rendben, természetes anyagból van egy ilyen cucc, de nem éppen ez mond ellent a környezetbarát kategóriának? Valamiből elő kell azt akkor állítani… Persze ha a később keletkező hulladékot nézzük, akkor érthető. Ilyen szempontból amúgy az új iPhone is “zöld-Phone”, mert kisebb lett jelentősen, hosszabb ideig is bírja az aksija, így kevesebb hulladék, kevesebb töltögetés.

És íme egy kis kedvcsináló választék a bambusz-csodákból. Hogy tetszik vagy sem, azt mindenki döntse el maga, szebbnek szebb a szilikonnál, a praktikumban kételkedem…

Ajánlott tartalom

Már 7,5 tonnánál jár a használt mobiltelefonokat visszagyűjtő kampány eredménye

A több mint 5 éve futó "Passzold vissza, Tesó!" kampányban mára 1111 gyűjtőpont részvételével, több mint 7,5 tonnányi használaton kívüli mobiltelefon gyűlt össze - közölte a KÖVET Egyesület a Fenntartható Gazdaságért szerdán az MTI-vel.