Már hazánkban is elérhetőek a könnyen tisztuló napelemek

A HRP Europe Kft.-nél napelemek is elérhetőek, többek között a DAH Solar különleges paneljei is.

A HRP Europe Kft. 30 éve kiegyensúlyozott stabil szereplője a piacnak mint IT disztribútor. Tevékenysége széles skálát ölel fel: a hardver és szoftver disztribúciótól a számítógép összeszerelésen át a különböző szolgáltatásokig, mint pl: tanácsadás, szerviz, outsourcing és pénzügyi szolgáltatások, írja közleményében a cég. Az igények változásával egyre több területre vonatkozóan jelenik meg a piacon Value Added Distributor-ként, illetve az új lehetőségek folyamatos keresésének hála újabb és újabb üzletágak épülnek. Ennek jó példái a solar és a DJI drón üzletágak is. A cégcsoport olyan széleskörű partnerbázissal rendelkezik, mely lefedi a magyar IT piac 90%-át, míg az új üzletágak esetében is dinamikusan növekvő piacrészt szerez. A partnereivel való szoros és jó kapcsolat ápolása, fejlesztése mellett célja a magyarországi informatikai kultúra színvonalának emelése. A több mint 150 szakmailag magasan képzett, tapasztalt kollégájának többsége a kereskedelem és a termékmenedzsment területén dolgozik ők biztosítják a több mint 3000 aktív szerződött viszonteladó elégedettségét.

A főváros könnyen elérhető részén, korszerű, modern környezetben, 5000 m2 alapterületen biztosítja a vevők gyors és kényelmes kiszolgálását. Illetve az apparátus méretei miatt a napelemes rendszerek tárolásáról a Cargo-Partner gondoskodik. Tőkeerős, stabil cégként a HRP Europe Kft. változatos pénzügyi konstrukciókkal segíti partnereit. Eszköz-mint-szolgáltatás, részletfizetési lehetőségek és egyedülálló projekt finanszírozási opciók állnak a partnerei rendelkezésre, illetve professzionális segítséget és lehetőséget nyújtanak az egyedi beszerzési igények megvalósításához is. A Cargo-Partnernek hála pedig a cég 48 órán belül vállalja a készleten lévő termékek kiszállítását országszerte, akár egyből a telepítés helyszínére is.

A HRP a piaci igényekre, a környezet iránti elköteleződés jegyében kezdett el 2020-ban napelemes rendszerek forgalmazásával foglalkozni. Az első képviselt gyártó a RISEN (CN) volt, a RISEN napelemek az addig piacon lévő megoldásokhoz képest új TIER1 márkaként, kiváló minőségben, de versenyképes áron jelentettek alternatívát. Jelenleg a HRP az egyetlen RISEN hivatalos disztribútor Magyarországon. Mára a napelemek kínálata a DAH Solar termékeivel is bővült. A DAH Solar egyedi szabadalommal rendelkező perem nélküli, könnyebben és gyorsabban tisztuló/tisztítható paneleket kínál.

A termékkör kiegészül Huawei és Renac inverterekkel, energia tárolókkal és ezek kiegészítőivel, előbbit a régiós központi forgalmazón keresztül, utóbbit direkt kínai importon keresztül szerzi be a cég. A tartószerkezetek az Aerocompact (Ausztria) és az Enerack (Kína) termékei, a tűzvédelmi kapcsolók a Santon, és az Aswitch termékek, illetve az Expleo előreszerelt AC és DC védelmi dobozaiból is jelentős készlet áll rendelkezésre (amelyeknél szériaszám alapján lekérhető a teljes mérési jegyzőkönyv), a kiegészítőket, kábeleket pedig kínai importól, saját brand név alatt – INTENSA – szerzi be a HRP Europe Kft.

A HRP Europe Kft. is részt vesz a március 29-én induló Construma építőipari szakkiállításon.

Ajánlott tartalom

Megkezdte működését az Egyesült Államok tengeri szélerőműparkja

Megkezdte működését csütörtökön az Egyesült Államok kereskedelmi célú áramtermelésre használt első partközeli szélerőműparkja az atlanti-óceáni partvidéken.