Mennyibe kerülnek a napkollektorok?

A napkollektorok árát nem lehet pontosan meghatározni, minden otthonra eltérő méretű berendezést kell telepíteni. A szakértőt kérdeztük a nagyságrendekről, írja az energiatv.hu. A videóért görgessen.

Ajánlott tartalom

Bevizsgálták a LED-lámpákat, mutatjuk az eredményeket

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) akkreditált műszaki laboratóriuma tízféle LED-lámpa kezdeti fényáramát vizsgálta, ebből kiderült, hogy az árucikkek mindegyike eleget tett a fényáramra előírt követelményeknek, és megfelelt a csomagoláson feltüntetett paramétereknek.

Nincs hozzászólás

  1. És még csodálkozik a többség, hogy alig terjed. Hát kérdem én, hogyan lehet elvárni, hogy megvegyem, ha a megtérülés időtartama a végtelen? Azaz soha de soha nem lesz ocsóbb más szóval hatalmas ráfizetés az egész. Amit persze a “tisztelt” “szakértő” és senki se köt az orrunkra, hogy az installált redszert karban kell tartani és persze ennek is van költsége, meg persze egyszer valamit cserélni is kell benne… Persze nem lenne ez olyan drága, ha a “zöld” ipar nem dolgozna töbszörös profittal mint mások. Lejön a gyárból a hőszigetelt víztartály és amire a napkollektor buffer felirat kerül az valahogy kétszer annyiba kerül mint amit a gázkazánhoz adnak el…