Miért érdemes újrahasznosított papírt használni?

Ha szeretnénk tenni egy kicsit is a környezetért, akkor használjunk mindenképpen újrahasznosítható papírt, sőt ugyanez vonatkozik a wc papírra is.

Ha ezek nem felelnek meg az elvárásainknak, akkor válasszunk legalább újrahasznosított szalvétát, papírtörlőt, irodai papírt és más papírból készült termékeket. Az Amerikai Egyesült Államokban kiszámolták, hogy rengeteg irodai papírt használnak, olyannyira, ha egymás mögé tennék őket, akkor elegendő mennyiséget lehetne letenni a földre egészen Los Angeles-től New Yorkig.

Tekintettel arra, hogy a Kanadában illetve Szibériában lévő fakitermelés annyira nagy sebességgel halad, hogy az ott élő énekesmadarak egyre inkább nem lesz hol élniük, akkor az egyetlen esélyük a túlélésre, ha mindenképpen újrahasznosított papírt használunk. És máris sokat tettünk a környezetért és az ő túlélésükért.

Ajánlott tartalom

Hamarosan lezárul az E.ON Áramszolgáltató Zrt. beolvadása az MVM Next Energiakereskedelem Zrt.-be

Az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. július 1-jétől egységes márka alatt szavatolja az energiaellátást az egyetemes szolgáltatásban, miután lezárul az E.ON Áramszolgáltató Kft. beolvadása a társaságba - tájékoztatta az állami tulajdonú energetikai cég szerdán az MTI-t.