Mikor és kitől vegyek napelemes rendszert?

Sokak számára nagy gondot okoz a napelemes árajánlatok értelmezése és a megfelelő kivitelező kiválasztása.

MIT KELL TARTALMAZNIA EGY NAPELEMES RENDSZER ÁRAJÁNLATNAK

Többen szembesülhettünk már azzal, hogy a napenergia iparban tevékenykedő cégek által adott árajánlatok tartalmában és végösszegében különbségek vannak. Mindezért érdemes az ajánlatokat tételesen áttekinteni. Először is a magasabb végösszegű árajánlat tartalmazhat olyan tételt, amit az olcsóbb nem. Például egy tűzeseti leválasztó egy komoly tételt jelent a sorok között, ami a saját és ingatlanunk biztonságát szolgálja, így nem minden esetben érdemes ezt elhagyni az ajánlatból. Ez csak egy tétel, ami esetleg különbséget okozhat.

Mindenképpen legyünk óvatosak a legolcsóbb árajánlattal! Nem minden esetben érdemes spórolni egy napelemes rendszeren. A minőségi elemekből összeálló rendszer bizony drágább. Fontos, hogy olyan árajánlatot fogadjunk el, ami egy kulcsra kész napelemes rendszerre vonatkozik és minden lényeges tételt tartalmaz (napelemek, inverter, kábelek, csatlakozók, szerelvények, egyéb kiegészítő elemek, szolgáltatások, engedélyeztetés).

Egy pontos és a későbbiekben is jól működő napelemes rendszerhez nélkülözhetetlen a helyszíni felmérés. Enélkül nem javasolt elfogadni a cégek által adott árajánlatot, mert a későbbiekben a kivitelezésnél, vagy már a termelési szakaszban felszínre kerülhetnek a mulasztásból származó hibák.

MILYEN EGY PROFI CÉG?

A válasz egy mondatban: egy profi cég odafigyel az apróságokra, és teljeskörű szolgáltatást nyújt. Egy napelemes rendszer egy költséges befektetés, ezért körültekintőnek kell lenni a piacon szereplő vállalkozók esetében.

Az EU-Solar Zrt. a hazai piac egyik meghatározó tagja, aki törekszik arra, hogy szolgáltatásait folyamatosan tökéletesítse, hogy ezzel is növelje ügyfelei elégedettségét. “Vállalatunk helyszíni felmérést, tervezést, hitelügyintézést, engedélyeztetést, kivitelezést és szervizt is biztosít. Emellett oktatási tevékenységünk révén az EDU-Solar olyan szakembereket képez, akik megfelelő tudással rendelkeznek a napelemes rendszerek telepítésében és üzemeltetésében. Az EU-Solar Zrt. által nyújtott komplex szolgáltatások révén az ügyfelek időt spórolhatnak és a jelentős adminisztrációs terhektől is megszabadulnak. Cégünk számtalan referenciával rendelkezik, ami a munkánkba fektetett bizalomról is tanúskodik. Az EU-Solar Zrt. a Growatt inverterek hazai kizárólagos forgalmazója, ami rendkívül jó minőséget jelent a piacon. A napelemes rendszerekhez használt panelek esetében szintén körültekintően járunk el. Fontos számunkra, hogy a felszerelt berendezések valóban évtizedeken át jelentősebb karbantartás nélkül és hibamentesen működjenek”, írta a cég közleményében.

0 Ft-os villanyszámla, egyszerűen. Kérjen itt ajánlatot napelemes rendszerre. 15 percen belül részletes, személyre szabott árajánlatot kap. (x)

Ajánlott tartalom

Jó hír annak, aki még idén ingyenes napelemekre pályázna

A száz százalékban vissza nem térítendő támogatás nagyrészt az alacsony jövedelmű embereket szeretné segíteni.