Nimble – A fürge kétkerekű

Nemcsak fitten tart, de praktikus is. A Nimble rollerei kiküszöbölték azt, ami miatt sokan nem közlekedtek vele: a táskák és szatyrok tárolását.

Rengeteg okot tudnánk mondani, hogy miért nem érdemes autóval közlekedni, különösen a városban. A rövidebb távolságokra értelmetlen autóba szállni, ha tehetjük, válasszunk inkább más alternatívát. Egy dolog biztosan visszatartja az embereket: hogyha nehezebb dolgot cipelnek.

A Nimble megalkotói úgy álmodták meg a rollert, hogy könnyedén és stabilan lehessen árut szállítani vele. Ezáltal könnyebb lesz vinni a tankönyveket, a megvásárolt élelmiszert, bármit, amit egyébként gyalogosan szatyrokban cipelnénk. Azáltal, hogy a kezünk szabad, sokkal biztonságosabban tudunk közlekedni.

Az Indiegogo-n debütáló kétkerekű egy elegáns és vonzó dizájn kínál leendő vásárlóinak. Az orr résznél található tárolóállványra bármilyen alakú vagy méretű ládát, kosarat, táskát, dobozt rakhatunk. Természetesen egy rögzítőelem is jár az eszközhöz, nehogy a csomag tartalma zötykölődés közben kihulljon. Ha éppen nem szeretnénk használni, egyszerűen csak összecsukjuk, így bárhová magunkkal vihetjük.

-

 

forrás: ecolife.blog.hu

Ajánlott tartalom

Februárban csaknem kétszer annyian béreltek MOL Bubit, mint egy évvel ezelőtt

A februári jó időjárás miatt csaknem kétszer annyian béreltek MOL Bubit, mint az előző év azonos időszakában - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) szerdán az MTI-vel.