Pamela Anderson egyre zöldebb

A kebelcsoda új öko-kollekciója Új-Zélandon debütál – az aktivista már cipőkollekcióján dolgozik.

Pamela új, állat-és környezetbarát divatkollekcióját eredetileg a New York-i Divathéten mutatták volna be, de e helyett szeptember 25-én az Új-Zéland-i Divathéten fog debütálni.  
Pam együttműködő partnere a rikító és harsány designer, Richie Rich.  Azon gondolkodunk, hogy most vajon a.) a kollekció nem lett kész a New York-i Fashion Week-re, vagy b.) csak nem tudtak teret adni neki.
Rich szerint Új-Zéland zöld imázsa és a divathét hírneve miatt döntöttek a helyszínmódosítás mellett. Bár őszintén szólva azt hiszem, mélyen legbelül mindketten boldogabbak lettek volna, ha New Yorkban mutathatják be kollekciójukat.

„Pamela a PETA hatalmas szószólója, én pedig imádom az állatokat. Azt akartuk, hogy annyira dolgozunk környezetbarát anyagokkal, amennyire csak lehetséges. Azt hiszem sikerült és bízunk benne, hogy ennek szellemében kicsit jobb lett a világ.” – mondta Rich a Stuff.co.nz-nek. –„Ez az egyik oka annak, hogy Új-Zélandra hoztuk a kollekciót, mert ez a hely annyira friss és zöld… és ez a lüktetés! Persze ezzel együtt jó móka is.”

 

KorábRichie Rich és Pamela Andersonbi jelentések szerint a kollekciót „MUSE”-nak nevezték volna, de a neve „A*MUSE”-ra módosult. A sorozat tökéletesen tükrözi majd Anderson, az állatok jogaihoz való hozzáállását, és a páros máris nekilátott a környezetbarát cipőkollekciójuk tervezéséhez. Az előzetes híresztelések szerint nagyon szexi, vidám és hordható lesz. „Bármivel fel lehet majd őket venni, legyen az leggings, top, vagy akár alkalmi ruha.”- így Richie Rich.

Várjuk a kollekció képeit!

Ajánlott tartalom

Hogyan vált környezetbarát fesztivál a Szigetből?

Húsmentesség, repohár, kerékpározás: a Sziget Fesztivál szervezői rengeteg módszerrel igyekeznek csökkenteni környezetre gyakorolt hatást.