Reframe fotókeret Detroitból

Detroit városa az utóbbi másfél évtizedben nincs éppen a legjobb helyzetben, hiszen az autógyártás egykori fellegvára mostanra csődbe ment, népessége pedig olyan meredeken zuhan, hogy mára már minden harmadik ingatlan üresen áll.

A kongó házakból természetesen rengeteg hulladék faanyag gyűjthető be, ezt használja ki a Reframe fotókeret gyártója is, aki elhagyatott detroiti lakásokat foszt ki legálisan, hogy aztán a zsákmányt elegáns használati tárggyá varázsolja. A keretek szemközti oldala csiszolt, ám oldaluk és hátuk teljesen nyers, amely különleges kinézetet kölcsönöz a 12×18 centis kreálmánynak. A gyártó ráadásul a rendeléshez mellékel néhány csinos kártyát is, ami pont beleillik a Reframe-be, úgyhogy (Detroit házaival ellentétben) nem fog sokáig üresen állni, írja a radarplayer.hu.

Ajánlott tartalom

Pécs európai küldetési címkét kapott a klímasemlegességgel kapcsolatos erőfeszítéseiért

A klímasemleges és intelligens városokra vonatkozó uniós program keretében 23 város, köztük Pécs kapta meg az európai küldetési címkét a klímasemlegességgel kapcsolatos erőfeszítéseiért - közölte az Európai Bizottság csütörtökön.