2011 első félévében az EU elnökség hatására Európa figyelme Magyarországra összpontosul, és az ország a régió találkozópontjává válik.

RENEXPO az EU elnökség jegyében

2011 első félévében az EU elnökség hatására Európa figyelme Magyarországra összpontosul, és az ország a régió találkozópontjává válik.

Ebben az időszakban fogadják el várhatóan az Unió középtávú energiastratégiáját, melynek köszönhetően a megújuló energiák is még nagyobb szerepet kapnak. Ezen kívül ismét útjára indult az Új Széchenyi Terv, amely remélhetőleg elősegíti a zöld gazdaság fejlődését.

A RENEXPO® idei kiemelt szerepét erősíti, hogy a rendező REECO Hungary Kft. megkapta a hivatalos EU elnökségi logó használatának jogát és a bioenergia, napenergia és geotermia témakörökben megrendezésre kerülő konferenciákat felvették a hivatalos magyarországi EU rendezvények közé.

Miért érdemes részt vennie Önnek is a RENEXPO®-n?

–    A kiállítás a fenntartható fejlődés, a megújuló energiák kiemelkedő eseményévé vált
–    A szakmai szektor minden releváns képviselője részt vesz a rendezvényen, így Ön is megtalálja célcsoportját
–    Kiváló feltételeket nyújt üzleti kapcsolatok kiépítésére és kapcsolatok ápolására B2B és B2C szinten
–    Az erős szakmai jelenlét folytatódik – tekintse meg a 2010-es RENEXPO® statisztikáit
–    Nemzeti standok és külföldi szakmai szövetségek részvétele
–    Kiemelt szakmai partnerek támogatása: Magyar Biogáz Egyesület, Magyar Elektrotechnikai Egyesület Villamos Energia Tagozat, Osztrák Biomassza Szövetség
–    Érdekes kísérő programok, mint E-Mobilitás Nap, Solar Park, Bioenergia Világ és Geothermia Sziget, melyek még több látogatót vonzanak
–    Szakmai médiumokban végzett célzott kommunikáció
–    RENEXPO® az Energia Hetében
–    Egyetemek Utcája / UniStreet ismét megrendezésre kerül
–    Fiatal vállalkozók részvétele, együttműködésben a FIVOSZ-szal
–    Termék innovációk, újdonságok bemutatkozása

Már bejelentkezett kiállítónk többek között a HERZ Armatúra Kft., Ferro-Pent Kft., a Thonauer Kft., a Zehnder GmbH, Spektris Kft. valamint a SIEL Kft. és tárgyalásokat folytatunk többek között a Lipp GmbH-val és a Rehau Kft.-vel, valamint német, osztrák, finn, cseh és szlovén cégekkel.
Magyarország energetikai szakkiállítása várja kiállítók jelentkezését. Kérje kötelezettségektől mentes ajánlatunkat vagy vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-1-213-4243-as telefonszámon.

Az alternativenergia.hu olvasói a kiállításra szóló ingyenes belépőjegyeket igényelhetnek ITT.

További információkat olvashat a kiállításról és a konferenciákról a www.renexpo.hu oldalon.

Ajánlott tartalom

Karcsúsít a JYSK: évi több tonna alumíniumot és több mint 40 konténert spórolnak meg

Változás jön a JYSK bizonyos termékeinél: a dán vállalatnál a paplanokat ezentúl máshogyan csomagolják, ezzel annyit helyet spórolnak meg, hogy évente több mint 40 konténerrel kevesebbet használnak majd. A kerti székekről pedig eltűnik egy alumínium díszítő elem, amivel évente 22 tonnával csökken a felhasznált alumínium mennyisége.