Rogán: a fűtési szezonnal újabb rezsicsökkentés lesz

A fűtési szezon kezdetével 11,1 százalékkal csökken a villamos energia, a gáz és a távfűtés ára – jelentette be Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője csütörtökön Visegrádon, a kormánypárti frakciószövetség évadnyitó ülésének helyszínén.

A politikus azt mondta, a rezsicsökkentés vagy október 15-én, vagy november 1-jén lép hatályba. A 11,1 százalékos mértéket azzal magyarázta, hogy így csökkenhet a tavaly decemberi árakhoz képest az áram, a gáz és a távhő ára 20 százalékkal idén decemberre.

Ajánlott tartalom

Jó hírt kaptak a napelemes rendszer tulajdonosok

Az elmúlt időszakban nagyon sok negatív hír jelent meg a napelemekkel kapcsolatban. De egy szakértő rámutatott, hogy azok akik már telepítettek napelemes rendszert akár 15 százalékkal is magasabban adhatják el a házukat.

Nincs hozzászólás

  1. Ez nem energiagazdalkodasrol szolo hir. Ez part propaganda!!! Sokkal ertekesebb es hitelesebb volt ez az oldal eddig. Mar hosszu ideje kovetlek titeket es messze a legjobb magyar oldal vagytok az ilyen temakban… Miert nyaltok csontig azoknak akik agyonvertek az alternativ energia minden formajat Magyarorszagon?