Szandál számítógép alkatrészekből

Steven Rodrig, az áramkör táblákból alkotott magassarkú után, egy hasonlóan különleges pár szandált készített. Rodrig kreativitása határtalan, ha arról van szó, hogy régi számítógép alkatrészekből kell alkotni valami szokatlant. Ezek az adatszandálok „PC alaplapokból, szalagkábelből, és még különböző elektronikai alkotóelemekből állnak” – mondta Rodrig.

Persze egy hátulütője azért van a Discovery News szerint. „ Klassz, finom részletességgel megtervezett, különleges, az egyetlen probléma, hogy igazándiból hordhatatlan. Nézd, fogd meg, de ne vedd fel.” Annak ellenére, hogy nem ajánlatos hordani, bármelyik számítógép mániás szívesen birtokolna egy párt belőle, vagy olyan aki szereti a különleges dolgokat. Ha komolyan gondolod a beruházást egy pár ilyen szandálra, akkor 77.000 forintot kell fizetned érte.

szandál

szandál

Ajánlott tartalom

A nyomtatás energiakibocsátásának felét meg lehetne spórolni tintasugaras nyomtatókkal

Ha 2025-ig az összes irodai lézernyomtatót kiváltanák tintasugaras nyomtatóra, akkor a jelenlegi szint 52 százalékára lehetne csökkenteni az energiakibocsátást, ez 1300 millió kilogramm szén-dioxidot takarítana meg, ami több mint 280 ezer autó forgalomból való kivonásával lenne egyenértékű - derül ki az Epson megbízásából készült kutatásból.