Szandál számítógép alkatrészekből

Steven Rodrig, az áramkör táblákból alkotott magassarkú után, egy hasonlóan különleges pár szandált készített. Rodrig kreativitása határtalan, ha arról van szó, hogy régi számítógép alkatrészekből kell alkotni valami szokatlant. Ezek az adatszandálok „PC alaplapokból, szalagkábelből, és még különböző elektronikai alkotóelemekből állnak” – mondta Rodrig.

Persze egy hátulütője azért van a Discovery News szerint. „ Klassz, finom részletességgel megtervezett, különleges, az egyetlen probléma, hogy igazándiból hordhatatlan. Nézd, fogd meg, de ne vedd fel.” Annak ellenére, hogy nem ajánlatos hordani, bármelyik számítógép mániás szívesen birtokolna egy párt belőle, vagy olyan aki szereti a különleges dolgokat. Ha komolyan gondolod a beruházást egy pár ilyen szandálra, akkor 77.000 forintot kell fizetned érte.

szandál

szandál

Ajánlott tartalom

Átadták Magyarország legerősebb szuperszámítógépét Debrecenben

Átadták Magyarország legerősebb szuperszámítógépét pénteken Debrecenben: a Komondor nevű berendezést a Debreceni Egyetem (DE) Kassai úti campusán, a Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség (KIFÜ) szuperszámítógép központjában helyezték üzembe.