Tízezreket is spórolhatunk kedvező fogyasztású készülékekkel

Nemrég átvehették az E.On által alapított energiatakarékossági díjat a legkedvezőbb fogyasztású szórakoztatóelektronikai és háztartási készülékek gyártói Budapesten.

A rangos eseménnyel a társaság hagyományt kíván indítani. Tíz kategóriában hirdettek eredményt az összesen 59 termékkel pályázó készülékgyártók között.
Pál Norbert, az E.On Energiaszolgáltató Kft. ügyvezetője a díjátadón elmondta: „Az energia hatékonyabb felhasználása a környezet védelmének egyik alapja, ezért mindannyiunk közös érdeke. Az E.On Energiatakarékossági Díjat azzal a céllal hoztuk létre, hogy segítsünk ügyfeleinknek minél kedvezőbb fogyasztású készülékeket vásárolni, ezzel ugyanis nemcsak a környezetet, hanem saját pénztárcájukat is kímélik. A díjnyertes készülékek használatával éves szinten akár több tízezer forint energiaköltséget is megtakaríthatnak.”

A teljes cikk itt olvasható.

Ajánlott tartalom

Megkezdték a 800 kilométeres, keleti gázellátó rendszer kiépítését

Megkezdte a Szibéria ereje és a Szahalin-Habarovszk-Vlagyivosztok gázvezeték összekötését a Gazprom a több mint 800 kilométereres Belogorszk-Habarovszk szakasz építésével - közölte az orosz állami gázvállalat csütörtökön a Telegram-csatornáján.