Kezdőlap / Technológiák / Háztartási eszközök / Tollak helyett növényeket az irodába
Tudj meg többet: Zöld informatika

Tollak helyett növényeket az irodába

Az építészből lett designer, Deger Cengiz világító berendezései egyszerre hordozzák magukban a művészetet és a modern technológiát. A különleges kivitelezésű, LED izzós asztali lámpák nemcsak praktikusak, de még zöldek is.

A New York-i design hét keretein belül bemutatásra kerülő Dino asztali lámpa természetesen hű marad eredeti funkciójához, a világításhoz. Ám az újrahasznosított filcből készült fényforrás tartó része nemcsak a ceruzák és tollak, hanem kisebb növények kedvenc helye is lehet. A lámpa rugalmas nyaka bármerre elfordítható, LED izzója pedig biztosítja a sokáig tartó és energiatakarékos világítást. A színes filc borítás kedves és barátságos külsőt kölcsönöz egy olyan tárgynak, mellyel legtöbb esetben nem is foglalkozunk. Deger Cengiz asztali lámpáját sajnos nem kapni minden sarkon, a brooklyni központú Voos Furniture forgalmazza.

Ajánlott tartalom

400 évvel később napelemes hajó indult útnak a Mayflower útvonalán

Kihajózott szerdán az angliai Plymouthból a Mayflower nevű, önmagát navigáló hajó, amely legénység nélkül fogja átszelni az Atlanti-óceánt, hogy emléket állítson a 400 évvel ezelőtt Angliából Amerikába útnak indult Mayflower vitorlásnak - adta hírül a BBC News.

Nincs hozzászólás

  1. mindenhova ilyen kéne!