Újabb céget vonnak be az iPad gyártásába

Nem sokkal az új iPad őszi érkezéséről szóló pletykák felbukkanása után arról ír a Digitimes, hogy az Apple hamarosan egy második gyártóval is szerződést köt, hogy elegendő tabletet tudjon leszállítani a boltokba. Jelenleg a Foxconn az iPad 2 kizárólagos gyártója.

A feltételezések szerint a Petagron vagy a Quanta Computers lesz az Apple új partnere írja az index.hu. Mindkét gyártó kapcsolatban áll a kaliforniai céggel. A Petagron készíti iPhone okostelefonokat, és állítólag az üzemeiben rakják össze azt a 15 millió iPhone 5-öt is, amelyek idén ősszel a Verizon nevű amerikai mobilszolgáltatónál landolnak. A Quantának a Mac gépek és más Apple termékek előállításában van nagy tapasztalata. A pletykák szerint az Apple új táblagépének HD felbontásúnál is nagyobb, 2048×1536 pixeles kijelzője lesz.

Ajánlott tartalom

Már 7,5 tonnánál jár a használt mobiltelefonokat visszagyűjtő kampány eredménye

A több mint 5 éve futó "Passzold vissza, Tesó!" kampányban mára 1111 gyűjtőpont részvételével, több mint 7,5 tonnányi használaton kívüli mobiltelefon gyűlt össze - közölte a KÖVET Egyesület a Fenntartható Gazdaságért szerdán az MTI-vel.