Látott már ilyen közelről szélturbinát? Most megteheti!

Körültekintő szervező munkát követően, most egyedülálló lehetőségként személyesen betekintést nyerhet a magyar határ közelében, az ausztriai Bruck an der Leitha település környezetében kialakított fenntartható energetikai beruházás-sorozatba.

Az Energiepark igazi „paradicsoma” a megújuló energia iránt érdeklődő szakmai közönségnek, és jó példája annak, hogyan fordíthatók a klímabarát beruházások egy régió fejlődésére.

Nincs más dolgunk, mint élvezni a látványt, és tanulni a jó példákból. Ehhez biztosítunk minőségi szakmai programokat, melynek során találkozunk az Energiepark fejlesztőivel, egynapos szakmai látogatást teszünk a működő biogáz-, biomassza- és szélerőművekben. A tanulmányút résztvevői maguk is olyan szakemberek, akik hasonló projektek fejlesztéséhez, különböző típusú kompetenciákkal rendelkeznek. Ahhoz, hogy ez megfelelő „elegyet” biztosítson új projektek születéséhez, a moderációt mi biztosítjuk.

Az utazás időpontja: 2019. április 16.

7:00: Indulás Budapestről, kényelmes 19 fős autóbusszal

10:00: Érkezés Bruck an der Leitha-ba

10:00-10:45: Szakmai konzultáció, bemutatkozás az Energiepark fejlesztőivel

11:00-11:45: Látogatás és szakmai vezetés a brucki biomassza fűtőműben

12:15-13:30: Ebéd

14:00-15:00: Látogatás és szakmai vezetés a brucki biogáz erőműben

15:00-16:00: Látogatás és szakmai vezetés a brucki szélenergia parkban

16:15: Indulás Bruckból, Budapestre

18:30: Várható érkezés Budapestre (BAH-csomópont)

 

Jelentkezési határidő: 2019. március 29.(!)

 

jelentkezés a zsolt.kazai@veronconsult.com e-mail címen.

A programon való részvétel részvételi díjhoz kötött, melynek mértéke 43.000,- Ft/fő (tartalma: utazás kényelmes autóbusszal (Mercedes Sprinter), bekészítés, látogatási díjak, szakmai vezetések, szakmai tolmácsolás, szélerőmű-kilátótér látogatás díja, éttermi ebéd)

Veron Consult Bt. szervezésében.

 

(hirdetés)

Ajánlott tartalom

Stílus és funkció – Antikolt térkövek a kerttervezésben

A kertek tervezése során a növények telepítésén van a legfőbb hangsúly, de a térkövek jól átgondolt alkalmazása is számtalan lehetőséget nyújthat. Olyan lehetőségeket rejtenek, amelyekkel megújíthatjuk kerti élettereink megjelenését, és egységes stílusban, új funkciókkal bővíthetjük a környezetet.