Utolsó standhelyek a RENEXPO-n

Az energiaellátás és -felhasználás igen jelentős környezeti hatásainak mérséklése a jelen és a jövő európai és hazai energiapolitikájának egyik kulcskérdése, amelynek megoldása érdekében fokozni kell az energiatakarékosságot és növelni kell a megújuló energiák felhasználásának részarányát.

A válság miatt a lakosság egyre jobban odafigyel a fogyasztására. Egyesek számára természetesen a környezetvédelem is fontos szempont, de a legtöbben az áremelkedések miatt korlátozták az energiafogyasztást. Az elkövetkezendő időszakra vonatkozó legfőbb kihívás az energiafüggőség vagy függetlenség csökkenése/növelése, illetve a megújuló energiaforrásokra való fokozatos áttérés. Az ötödik RENEXPO® Central Europe a megújuló energiák és energiahatékonyság mellett 2011-ben olyan témákkal foglalkozik kiemelten mint az energiaellátás, energiatárolás, a fenntartható és decentrális energiatermelés, valamint az intelligens energiaelosztás.

 

Fókusztémáink:
Bioenergia ~ Napenergia ~ Geotermia ~ Smart grid, smart metering ~ Fenntartható közlekedés
Utolsó helyek a RENEXPO® kiállításon!
A RENEXPO® kiállításon elkülönülve jelennek meg a megújuló energiák témakörei, így az érdeklődők többek között a Bioenergia Világban , a Geotermia Szigeten és a Szolár Parkban, az E-Mobility Napon és nemzetközi konferenciákon találkozhatnak a szakmai újdonságokkal, innovációkkal, termékekkel és szolgáltatásokkal.
A kiállításon már csak korlátozott számban vannak helyek! Kérje kötelezettségektől mentes ajánlatunkat még ma vagy vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-1-213-4243-as telefonszámon!
Korlátozott számban szintén van még lehetőség marketing megjelenési lehetőségeink közül választani. Ezek listáját megtekintheti honlapunkon.

 
Bejelentkezett kiállítónk többek között:
Ferro-Pent Kft., a Thonauer Kft., a Zehnder GmbH, Naplopó, HERZ, HAJDÚ, Biogas Weser, REHAU, ELMŰ, Wagner Solar, Naplopó, Seva, Pro2, MVM, ABB, Sunset Solar, Binowa, ratiotherm, DeNet, SEEGER valamint a SIEL Kft. és tárgyalásokat folytatunk többek között a BOSCH-sal, a Tesla-val, a Samsunggal valamint német, osztrák, finn, cseh és szlovén cégekkel.
Kedvezményes részvételi lehetőség a szakmai konferenciákon
Amennyiben április 15-ig regisztrálja magát valamelyik konferenciánkra, 20% kedvezményben részesül. Biztosítsa helyét még ma!
– Nemzetközi Biogáz Konferencia
– Régiós fejlesztések – új irányok az alternatív- és megújuló energiák illetve az energiahatékonyság területén
– International Geothermal Workshop
– Épületenergetika, kiserőművek, smart metering konferencia
– Európai Védelmi Ügynökség – Megújuló Energia az EU válságkezelési műveleteihez
– International Conference on municipal energy efficiency and the use of renewables
A RENEXPO®-val párhuzamosan kerül megrendezésre:
Renewable Heating and Cooling Technology (RHC) Platform 2. éves szakmai konferenciája  

 

Ingyenes belépőjegy a RENEXPO® kiállításra
A RENEXPO®-t szervező REECO Hungary Kft. . a kiállítás szakmai napjaira szóló ingyenes belépőjegyet ajándékoz az Alternatív Energia olvasóinak, melyet az alábbi link segítségével tölthetnek le ITT!

Ajánlott tartalom

Folyamatosan gyarapodik hazánk zöld vagyona

Mezővédő erdősávok létesítésével kapcsolatban pilot projektet indít az Agrárminisztérium – jelentette be Nagy István tárcavezető a XXXIII. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor kerekasztal beszélgetésén, szerdán, Tusnádfürdőn.