Üzleti élet a környezetért díjat kapott a Főtáv Zrt.

A Főtáv Zrt kapta 2009-ben a Hungarian Business Leaders Forum (HBLF) “Üzleti élet a környezetért” díját a sikeres ÖKOPlusz programért, amelynek keretében budapesti távfűtéses lakásokat korszerűsítenek – közölte a Főtáv kedden az MTI-vel.

A Főtáv 2007 óta egy új, ügyfélközpontú stratégiát követ és az elmúlt két évben jelentős mértékben javították a vállalat működési hatékonyságát is – olvasható a közleményben.
Idézik Kovács Lajost, a Főtáv vezérigazgatóját is, aki az átadáson hangsúlyozta: a program 2010-ben is folytatódik, miután 2009. december 1-jén az önkormányzati miniszter bejelentette, hogy az ÖKO-program finanszírozására 5 milliárd forint áll rendelkezésre a 2010-es költségvetésből.
Kiemelték, hogy a legjobb megtakarított energia a fel nem használt energia, ezt nem csak a HBLF kitűntetése, de a fogyasztóik visszajelzései is igazolják.

Ajánlott tartalom

Németh Szilárd: Európában a magyar családok kapták legolcsóbban az áramot és földgázt

A rezsicsökkentésnek köszönhetően 2024 márciusában Európában a magyar családok kapták legolcsóbban a háztartási villamos energiát és földgázt - tette közzé a rezsicsökkentés fenntartásáért felelős kormánybiztos szerdán közösségi oldalán.