A királyi esküvőről eddig még nem tudott részletek (videó)

Tetőfokára hágott az izgalom Londonban, ugyanis Vilmos herceg és Kate Middleton a holnapi napon esküszik. Az utcák, a boltok, az ablakok virágdíszbe öltöztek, de valószínűleg nem múlják felül a Westminster apátságot.

A cserepes fák és a temérdek virág egy angol vidéki kert hangulatát varázsolják az apátság belsejébe. A mezei juharok, melyek épp ilyenkor bontják leveleiket, őshonosak Angliában, nyolc példány közülük közel hat méter magas. Természetesen egyik fát sem hagyják elszáradni a ceremónia végeztével, mindet átszállítják Vilmos édesapja, Károly herceg birtokára. A királyi család virág designere, Shane Connolly tervezi a díszítést, akinek specialitása a szezonális, organikus, brit virágok használata, melyre egyébként a pár is külön megkérte, hogy figyeljen. A Királynő pedig engedélyét adta, hogy a virágokat a családi Windsor parkból szállítsák az ünnepségre. A virágdíszítés fő részét az igaz szerelmet szimbolizáló mirtill, és a tisztaságot, gyengédséget szimbolizáló gyöngyvirág adja majd. Ez utóbbiból a híres Cornwall megyei Lost gardens of Heligan fenntartói 60 csokorral ajándékoztak a párnak az esküvő alkalmából. A rózsa, mint tipikus esküvői díszítés ez alkalommal kimarad a sorból, hiszen még nincs szezonja. A gyönyörű esküvői díszítést május 6-ig érintetlenül hagyják a Westminster apátságban, így minden arra járó megcsodálhatja.
Itt élőben követheti az esküvő minden mozzanatát.

Ajánlott tartalom

Ingyenes divatbemutatót tartanak a fenntarthatóság jegyében

A fenntartható öltözködés jegyében Rezes Judit színésznő, Tihanyi Ildi jelmeztervező és a Delta Produkció divatbemutatóra és egész napos rendezvénysorozatra várja az érdeklődőket május 4-én a Merlin Színházban.