7 nap és a klímacsúcs kezdetét veszi Obamával a soraiban

Koppenhága lesz a házigazdája az ENSZ globális éghajlat csúcstalálkozójának, melyet december 7-18 között rendeznek meg, amelyen a világ vezetői kísérletet tesznek egy új szerződés megalkotására, mely 2012-ben a Kiotói Egyezmény helyébe lép.

Barack Obama is elutazik  Koppenhágában tartandó nemzetközi klímacsúcsra – közölte washingtoni Fehér Ház, véget vetve ezzel a több hónapja folyó találgatásoknak, hogy az amerikai elnök személyesen is részt vesz-e a tanácskozáson.
A napokban a népszerű videó megosztó site a youtube elindította a klímacsúcs hivatalos videós oldalát. Ezekben a videókban híres emberek hívják fel a figyelmünket a klímaváltozásra és biztatnak, hogy emeljük fel a hangunkat ellene.
A konferenciáról folyamatosan beszámolunk és a lényeges történésekről olvasóink azonnal értesülhetnek.

Ajánlott tartalom

Körforgásos üzleti modellel a társadalom szélére szorult emberekért

A Jelenlét Program keretében a Magyar Máltai Szeretetszolgálat fenntartható társadalmi célú vállalkozásokat működtet, melyek legfontosabb célja, hogy a perifériára szorult embereket integrálja az értékteremtő munka világába. A program válságálló, hazai munkahelyeket hoz létre és sikeres termékeket juttat a piacra.