Elektromos E-Scooter

A Volkswagen bemutatott egy kétkerekű, E-Scooter névre hallgató robogót a Shanghai Auto Show keretein belül.

Egy hibrid akkumulátor látja el energiával a 350 wattos elektromos motort, mellyel 40 km-t tud megtenni a robogó egy töltéssel. A mindössze 20 kilós robogó maximális sebessége 48 km/h. Az E-Scooter teljesítményét és egy töltéssel megtehető távolságát is lehet növelni. Egy 700 wattos elektromos motorral a teljesítményt, egy lítium-ion akkumulátorral pedig az egy töltéssel megtehető távolságot lehet növelni. A Kínában piacra kerülő robogót nem fogadják éppen pozitív kondíciók. Évente körülbelül 20 millió elektromos robogó kerül a kínai piacra, megfizethető áron, körülbelül 107.000 forintért. A Volkswagen viszont körülbelül 200.000 forintért szeretné piacra dobni a robogót. Ebben az árban viszont benne van a tervezett LED fény, a fényes műanyagok, és a bőrülés. A mellékelt videón látható eme csoda bemutatója.

Ajánlott tartalom

A BMW Group tervezőmérnökei bemutatják a Neue Klasse minden érzékszervet átható élményét

A milánói Salone del Mobile dizájnhét keretében a müncheni központú vállalatcsoport reflektorfénybe gurítja a jövő holisztikus vízióját.

Nincs hozzászólás

  1. Mi a bánat az a “hibrid akkumulátor” tisztelt szerkesztők? Talán nem csak valami megtévesztésre alkalmas hangzatos népbutító maszlag mint az inteligens mosópor és társai?