Internetes vetélkedő a környezetkímélő fogyasztásról

2009. márc. 29. – 2009. nov. 6.
A Magosfa Alapítvány internetes vetélkedőt hirdet általános iskolák 5., 6. és 7. osztályos tanulói számára. Célunk, hogy a gyerekek bővítsék ismereteiket a környezetkímélő fogyasztásról, a tudatos vásárlásról és a méltányos kereskedelemről (fair trade). A feladatokat egyénileg vagy 2-3 fős csoportokban is meg lehet oldani.

A kitöltött feladatlapokat e-mailen kérjük beküldeni a kinga@magosfa.hu címre. Az email beérkezéséről mindenképpen visszajelzést küldünk, (ha nem érkezik válasz, kérjük, hogy küldjék újra).
A feladatokat a honlapunkon a következő időpontokban tesszük közzé:

2009. március 24. Beküldési határidő: 2009. április 30.
2009. május 4. Beküldési határidő: 2009. június 22.
2009. szeptember 1. Beküldési határidő: 2009. november 6.

A feladatlapok utólag is beküldhetők a következő fordulók beadási határidejéig, de értékeljük az eredeti határidők betartását.

Jutalmazás: A helyezést elért diákok között szakkönyveket, méltányos kereskedelemből (fair trade) származó ajándékokat, valamint a Duna-Ipoly Zöldút helyi termékeit osztjuk szét.

Az eredményeket november utolsó péntekjén, a „Ne vásárolj semmit!” napon tesszük közzé a Magosfa Alapítvány honlapján.

http://magosfa.hu/hu/node/802

Ajánlott tartalom

Újabb METÁR-tendert hirdettek

A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) ismét meghirdette a megújuló energiaforrásból származó villamosenergia-termelést ösztönző METÁR-tendert - közölte a hivatal pénteken az MTI-vel.