Sikeres pályázat – Lendület a fejlődéshez!

Hazai és uniós pályázatok KKV -knak, finanszírozási lehetőségek, pályázatírás.

Az AIESEC Budapesti Corvinus Egyetemi Irodája konferenciát szervez Sikeres pályázat – Lendület a fejlődéshez! címmel. A konferenciára biotechnológiai (környezetvédelem, zöld technológia, élelmiszeripar) és vegy- és gyógyszeriparral foglalkozó kis- és középvállalkozások képviselőit várjuk. A rendezvény célja az, hogy a résztvevők tájékoztatást nyerjenek az aktuális pályázati és finanszírozási lehetőségekről, valamint hogy az üzleti életben is alkalmazható megoldásokat kapjanak problémáikra.

 
A konferencián neves szakértők szólalnak meg, mint például Dr. Groó Dóra, a Tudományos és Technológiai Alapítvány ügyvezető igazgatója, Szüdi Gábor, a Eurostars Program nemzeti projekt koordinátora, és Lovász György, az ICT Európa Kft. ügyvezetője. A résztvevők olyan releváns kérdésekre kaphatnak választ, mint hogy hogyan finanszírozhatjuk a pályázatok előkészítését? vagy hogy „mi segítheti elő jobban az idő- és pénzhiánnyal küszködő magyarországi kis- és középvállalkozások fejlődését: ha piaci tevékenységet végeznek vagy ha megragadják 2011 pályázati lehetőségeit?”.

 
A konferencia 2011. május 17. -én, 13 órai kezdettel, az Apáczai Kiadó elegáns Molnár Ferenc termében (1085 Budapest József krt. 63.) kerül megrendezésre. További információkat és a konferencián való részvételhez szükséges regisztrációs felületet a cos.aiesec.hu oldalon találják meg. Bővebb információt Papp Zsuzsannától a + 36 20/545 9600 -as telefonszámon, a http://aiesec.hu/bce/ oldalon illetve a zsuzsi.papp@aiesec.net e-mail címen kaphatnak.
A konferencia kiemelt támogatója a Technika Magazin.

Ajánlott tartalom

Vonzó célt jelenthetnek a falusi csokos településeken levő házak jövőre

Vonzó lokációnak számíthatnak jövőre az ingatlanpiacon a falusi csokos települések, három gyerek vállalásával akár 46 millió forint vissza nem térítendő támogatást is kaphatnak a családok - közölte az ingatlan.com csütörtökön az MTI-vel.