Al Gore szerint a klímaváltozásban kételkedõk “hülyék”

A klímaváltozáshoz tartozó mozgalom túlnõ az embereken, de akár tetszik, akár nem, a globális felmelegedés legnagyobb szószólója Al Gore.

Az elmúlt évtizedekben, akár egy próféta beszélt az intézkedések fontosságáról, de az USA nem hallgatott még a tanácsaira. Gyakran jelent céltáblát a kételkedõknek Gore, aki a múlt héten visszavágott Aspenben.  A Real Aspen tette közzé Gore beszédét, melyben egy a klímaváltozásban kételkedõ gépezetet említ, ami át akarja verni a nyilvánosságot.  “Végig mehetnék a listán, mondhatnám név szerint õket akik ebben benne vannak. Hogy mit csinálnak? Áltudósokat fizetnek, hogy tudósnak adják ki magukat, hogy átadják az üzenetüket, miszerint ez az egész globális felmelegedés dolog csak a képzelet szüleménye. Ember alkotta szén-dioxid nem tartja meg a meleget. Lehet hogy a vulkánok teszik. Baromság! Lehet, hogy a nap az oka. Baromság! De az nem lesz melegebb. Baromság! Még legalább 10 ilyen találgatás kering az emberek között, és ha elmész beszédet tartani valahova, az emberek a szemedre hányják ezeket. Ugyanazt a szart újra és újra… Még akkor sem nyílik fel az emberek szeme, hogy az egész civilizációt veszélyezteti ez a probléma. Az embereknek fogalmuk sincs róla!” Kemény szavak Al Gore-tól ,de megfontolandók.

Ajánlott tartalom

A napelemek megtermelik a Kstar energiatárolója egyszerűen eltárolja az energiát

A KSTAR az új energiaforrások és a teljesítményelektronika egyik vezető márkája. Ide tartoznak az adatközpontok számára kritikus infrastruktúrák elemei (UPS, akkumulátorok és precíziós klímaberendezések), a moduláris adatközpont-megoldások, valamint átfogó fotovillamos és energiatárolási megoldások.

Nincs hozzászólás

  1. Ennek a tökinek igaza is lehetne, csak az eszét nem használja. Bizonyosan a saját ökörményeiből tájékozódik csupán.

    Az időjárás igen ritkán ilyen kiegyensúlyozott mint manapság és a ritka kivételek közé tartozik földünk életében. A hőmérséklet modifikációs tényezői messze nem merülnek ki a széndioxid légköri arányaiban. Ennél lényegesen nagyobb mértékű a befolyásolása a betonnal, sivataggal, hóval fedett területek nagyságának! A széndioxid szerintem amúgy is egy másfajta történet, közelében sincs a hivatalos magyarázat annak ami természettudományosan logikus lenne.

    Amennyiben valakit érdekel, röviden ide firkantom ami sokkal de sokkal valószínűbb, mint amit el szeretnének adni nekünk…