Napelemes hátizsák az iskolakezdéshez

Ezekkel a hasznos taneszközökkel a gyakorlatban is taníthatjuk a gyerekeket a környezet védelmére.

Ma már egyre több diák használ laptopot, ezek azonban csak pár óráig használhatók töltés nélkül. A Voltaic Array hátizsákja segít ezen, beépített, 10 wattos napelemmel, amely menet közben is tölti a notebookot. A levehető napelem akár meg is duplázhatja a laptop élettartamát.  Ezek az iskolakezdés elengedhetetlen kellékei egy csomagban az Ultimate Green Store-tól. A szett tartalmaz egy teljesen újrahasznosítható ételtartót, újrahasznosított, banánpapírból készült jegyzetfüzetet, petróleummentes ragasztót, és újságpapírból újrahasznosított ceruzákat. Ez a speciális Bobble üveg pedig beépített vízszűrőt tartalmaz, így bárhol megtisztítja az ivóvizet, miközben issza.
Ezek a Naked mappák teljesen újrafelhasznált alapanyagokból készültek, hatféle színben kaphatók, és 250,000 hajlítást is kibírnak, utána pedig teljesen újrafelhasználhatók.

bobble

naked

voltaic array

Ajánlott tartalom

Növelni kell az energiahatékonyságot

A magyar gazdaság versenyképességének egyik kulcsa az energiahatékonyság növelése - erről Juhász Edit, a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) elnöke beszélt egy konferencián az MTI-nek küldött közlemény szerint.