Banki ügyintézés közben segíteni egy társadalmi szervezetet?

Most kényelmesen megteheted bármelyik MagNet bankfiókban, ráadásul még egy kedves ajándékot is magaddal vihetsz emlékbe!

A MagNet Bank megalakulása óta missziójának tekinti a társadalmi ügyek és szervezetek támogatását minden lehetséges banki eszközzel. Ügyfeleinek ezért lehetőséget ad, hogy részt vegyenek a bank közösségi tevékenységében és ügyféljogaiknak köszönhetően döntéseikkel növeljék azt a pozitív hatást, amit társadalmilag felelős pénzintézetként a környezetünkre gyakorolunk.

A MagNet a közösségépítésre törekszik, ezért új kezdeményezésekkel próbálja egyszerűbbé tenni a kapcsolódást szerveztek és ügyfelek között. Ennek kapcsán a MagNet Civil és Közösségi kapcsolatok terület vezetője, Erős Barbara elmondta: „Mi olyan projekteket, ötleteket, működési módokat szeretnénk támogatni, amelyek a közösségiséget előtérbe helyezik, mert az magába foglalja már a kommunikációt, az együttműködést és mindez pedig a szervezetek fenntarthatóságát segíti.”

Az Évszak Szervezete Programot is abból a célból hozta létre a bank, hogy felhívja ügyfelei figyelmét a társadalmi felelősségvállalás fontosságára, illetve lehetőséget biztosítson ennek gyakorlására. Az Évszak Szervezete Program keretein belül 2018 márciusától évente 4 kiválasztott szervezet gyűjthet adományt 3 hónapon keresztül minden egyes bankfiókban, vagyis a Tavasz, Nyár, Ősz, vagy Tél szervezetévé válhatnak. Az adománygyűjtésen felül küldetés az is, hogy ügyfeleik minél több társadalmi szervezet tevékenységét ismerjék meg, akiket számos módon támogathatnak a közösségi programokon keresztül. Az adománygyűjtő doboz mellett a szervezetek olyan rájuk jellemző, a támogatásukért cserébe elvihető promóciós tárgyakat helyeznek ki a bankfiókokban, mely erősíti a betérő ügyfelek kapcsolódását hozzájuk.

A székesfehérvári bankfiókban a Civil Centrum Alapítvánnyal (CICE) és a Korona Immobilia Kft-vel együttműködve egy komplexebb pályázati programot dolgoztak ki. Itt az adománygyűjtés lehetőségén felül a résztvevő társadalmi szervezetek mentorálásban és fundraising képzésben is részesülnek, továbbá lehetőségük nyílik tapasztalataik megosztására és bemutatkozhatnak nyilvános eseményeken is.

Az aktuális évszakban támogatható szervezetekről a MagNet Bank honlapján, illetve Facebook oldalán is hírt ad. Ezzel nem csak a programra hívják fel az emberek figyelmét, hanem azt is segítik, hogy egy-egy szervezet híre minél több emberhez eljusson. Az Évszak Szervezetei, ahogy a MagNet közösséghez tartozó társadalmi szervezetek általában, nagyon sokszínűek: különböző területeken tevékenykednek, többek között állatokat mentenek, családokon segítenek, kulturális vagy sporteseményeket szerveznek – de a sort bármeddig folytathatjuk; vannak közöttük kisebbek, nagyobbak, hosszú múlttal rendelkezők és újonnan alakultak is. Közös bennük, hogy fontos társadalmi ügyekkel foglalkoznak és aktívan tesznek azért, hogy egy értékközpontú társadalom jöjjön létre hazánkban.

A banki ügyfelek a Segítő Bankkártya Program által bankkártyás vásárlásaikkal fontos társadalmi ügyeket támogathatnak a bank pénzéből, és az Egyéni Adományozási Program pedig lehetőséget biztosít arra, hogy könnyedén segíthessék az általuk választott társadalmi szervezetet akár egyszeri, akár rendszeres adománnyal.

További információ

www.magnetbank.hu

A MagNet Magyar Közösségi Bank Zrt-ről

A MagNet Magyar Közösségi Bank Zrt., az 1995-ben alapított HBW EXPRESS Bank Zrt. jogutódja, 2010.04.30 óta folytatja tevékenységét ezen a néven. A 100%-ban magyar tulajdonban lévő pénzintézet küldetése, hogy Magyarország első professzionális etikus közösségi bankjaként, ügyfelei közreműködésével, felelős és transzparens módon, valódi választási lehetőségek révén forrást biztosítson olyan kezdeményezések számára, amelyek pozitívan hatnak környezetünkre és társadalmunkra, amelyek közös jövőnk biztosítékai lehetnek. A Bank víziója a közösségekre támaszkodó és közösségeket építő első hazai újbankként működni, amely azt a felemelő érzést nyújtja ügyfeleinek, dolgozóinak, üzleti partnereinek és tulajdonosainak, hogy a pénzügyeikkel is sokat tesznek a társadalomért és a környezetért. A MagNet Bank fontos támogatója a fenntartható fejlődésnek hazánkban.

 

Hirdetés (X)

Ajánlott tartalom

Pécs európai küldetési címkét kapott a klímasemlegességgel kapcsolatos erőfeszítéseiért

A klímasemleges és intelligens városokra vonatkozó uniós program keretében 23 város, köztük Pécs kapta meg az európai küldetési címkét a klímasemlegességgel kapcsolatos erőfeszítéseiért - közölte az Európai Bizottság csütörtökön.