Együttműködési megállapodást kötött a Green Destinations nemzetközi szervezet az Innotime Hungary Kft.-vel

Együttműködési megállapodást kötött a Green Destinations nemzetközi tanúsító testület az Innotime Hungary Kft.-vel, ezáltal a nemzetközi fenntartható turizmus minősítés már Magyarországon is elérhető – közölte az Innotime Hungary Kft. hétfőn az MTI-vel.

Kiemelték, hogy az idén ősztől már magyarországi képviselete is van a több mint hatvan ország többszáz desztinációját összefogó Green Destinations nemzetközi szervezetnek, amelynek célja, hogy a világ minél több térségében alakuljon ki a gazdasági-társadalmi-környezeti fenntarthatóságot egyaránt fókuszban tartó turisztikai kínálat. A közlemény szerint az Innotime Hungary Kft. az elmúlt években folyamatosan monitorozta a keresleti trendek változásait, elemezte a nemzetközi válságmenedzsment stratégiákat, ennek eredményeként olyan fejlesztési alapelveket dolgoztak ki, amelyek középpontjában a fenntarthatóság áll. Ezt a törekvést ismerte el a Green Destinations nemzetközi tanúsító testület, amikor az Innotime Hungary Kft.-vel együttműködési megállapodást kötött  a fenntartható turizmushoz kapcsolódó programjainak magyarországi képviseletére. Az Innotime Hungary Kft. honlapján olvasható tájékoztatás szerint a cég 2018-ban jött létre, missziója a környezeti-gazdasági-társadalmi szempontból is fenntartható turisztikai termékek fejlesztése, a desztinációk és attrakciók fejlesztését segítő programok kidolgozása.

 

mti

Ajánlott tartalom

Megkezdték a 800 kilométeres, keleti gázellátó rendszer kiépítését

Megkezdte a Szibéria ereje és a Szahalin-Habarovszk-Vlagyivosztok gázvezeték összekötését a Gazprom a több mint 800 kilométereres Belogorszk-Habarovszk szakasz építésével - közölte az orosz állami gázvállalat csütörtökön a Telegram-csatornáján.