Hordozható univerzális napelemes akkumulátor töltő

A ChinaVasion hordozható napelemes töltője kiváló felszerelés azoknak, akik gyakran jönnek-mennek és sosem akarnak lemerülni.

A készüléket két napelemmel látták el. Egy formázott markolat biztosítja a hordozhatóságot és a két napelem biztonságát.

A hordozható napelemes töltőben található egy 24000mAh litium-ion akkumulátor, mely képes mindent feltölteni, a mobiltelefontól a laptopig. Nyolc különböző feszültség-beállításnak köszönhetően lehetővé válik a különböző eszközök csatlakoztatása.

A 196,25 dolláros napelemes töltő a napfény erősségétől függően 12-20 óra alatt képes újratölteni a beépített akksit. Ha nem süt a nap, mindössze 6 órára van szüksége a fali konnektorban.

Ajánlott tartalom

Naperőmű épül Nagykátán, 1200 darab napelemet telepítenek

630 kilowattpeakes naperőművet épít a Photon Energy Nagykátán.

Nincs hozzászólás

  1. Nemrég (2009 okt) rendeltünk egy ilyet, sajnos hónapok óta alig süt a nap így nem tudtam kipróbálni. Mobiltöltésre jó, bár nem mindig kezdi el tölteni, valszeg kényes a pontos feszültségre (de megvan a kisebb tesója is, ami csak mobiltöltésre való). A diditális kamerát is feltölti, a laptopot sajnos nem, mert spec HP 3-eres tápja van ami 2 féle feszültséget igényel, ám minden más laptopnál működik, sőt, a gyengépp teljesítményűeket (kivet akksival) valószínűleg direktbe is el tudja látni. Egyelőre hálózatról töltve használjuk. 37e huf + 9e posta + kb 6e Ft vám.