Íme, a környezetbarát karácsonyfa

Karácsonyig még van egy kis idő hátra, de itt az idő felkészülni rá. A 84,5 centiméter magas One Two Tree egy környezetbarát karácsonyfa, mely 26 „ágból” áll.

Ezek egy közös törzs körül forgathatók, és a végükbe lyukat fúrtak, így minden évben kedvünk szerint díszíthetjük fel a fát. A One Two Tree ausztrál fenyőből készült furnérlemezekből áll, melyeket Queensland Yarraman régiójában termesztenek. A karácsonyfa akár mindenki kedvenc svéd bútoráruházából is származhatna, ugyanis darabjaiban kapjuk meg részletes összeszerelési instrukciókkal. Mindössze 6,6 kilogrammot nyom, és állítható ágaival az átmérője is szabályozható 10-től 70 centiméterig. Sajnos az ára egy kicsit borsos, 350 dollárért (77,000 forint) árulják a gyártó hivatalos honlapján.

one two tree

Ajánlott tartalom

Stílus és funkció – Antikolt térkövek a kerttervezésben

A kertek tervezése során a növények telepítésén van a legfőbb hangsúly, de a térkövek jól átgondolt alkalmazása is számtalan lehetőséget nyújthat. Olyan lehetőségeket rejtenek, amelyekkel megújíthatjuk kerti élettereink megjelenését, és egységes stílusban, új funkciókkal bővíthetjük a környezetet.