Iszapömlés – A hazai könnyűzene húsz előadója egy nyíregyházi jótékonysági koncerten

A hazai könnyűzenei élet mintegy húsz előadója vesz részt az iszapömlés károsultjainak megsegítésére szervezett Blikk Segélykoncerten pénteken Nyíregyházán.

Máthé Csaba, a rendezvénynek otthont adó Bujtosi Szabadidő Csarnok igazgatója csütörtökön az MTI-nek elmondta: a rendezvénnyel egyben a 2000-es beregi árvíz kapcsán tapasztalt országos összefogást is szeretnék viszonozni. A jegyeladásból származó bevételt a Magyar Kármentő Alap számlájára utalják.
A háromórásra tervezett koncerten Zoltán Erika és a Desperado mellett például a hazai mulatós stílust képviselő zenészek lépnek fel, köztük a mulatós műsoráról ismert Fásy Ádám, aki barátaival együtt már 1,2 millió forintot gyűjtött össze – ezt a jegybevétellel együtt utolják majd a kármentő alapba.
A szabolcsi megyeszékhely sportcsarnokában péntek este hét órakor kezdődik a koncert, amelyre a felnőttek 2000, míg a gyerekek 500 forint ellenében válthatnak belépőket.

Ajánlott tartalom

Karcsúsít a JYSK: évi több tonna alumíniumot és több mint 40 konténert spórolnak meg

Változás jön a JYSK bizonyos termékeinél: a dán vállalatnál a paplanokat ezentúl máshogyan csomagolják, ezzel annyit helyet spórolnak meg, hogy évente több mint 40 konténerrel kevesebbet használnak majd. A kerti székekről pedig eltűnik egy alumínium díszítő elem, amivel évente 22 tonnával csökken a felhasznált alumínium mennyisége.