Kerékpárral hajtott tévébemutató

J.J. Abrams elfoglalt ember. A Lost producere jelenleg 6 projektet felügyel egyszerre, ezek egyike az USA-ban ősszel az NBC tévécsatornán bemutatkozó Revolution.

A sorozat a manapság divatos posztapokaliptikus témán alapul, a katasztrófa azonban nem zombik vagy atomfegyverek formájában jelentkezik. Egy titokzatos jelenség minden technológiai eszközt hatástalanít a Földön, a civilizáció összeomlik, hadurak és milíciák veszik át az uralmat. Az autókat lovaskocsikká alakítják, a legszerencsétlenebb szereplő pedig egy volt Google milliomos szoftvermérnök. Az első rész nyilvános premierje augusztus 5.-én volt New Yorkban. A vetítéshez szükséges elektromosságot a sorozat témájához illően önkéntes biciklisták szolgáltatták a kerekekhez szerelt dinamókkal. A premier alatt egyszer vagy véletlenül, vagy a hatás kedvéért le is állt a projektor.

revolution

Ajánlott tartalom

A vizek sótartalmának növekedése evolúciós változásra kényszeríti a planktonikus szervezeteket

A HUN-REN Ökológiai Kutatóközpont munkatársai folyamatosan vizsgálják, hogy az emberi tevékenység, illetve az emiatt zajló klímaváltozás milyen változást okoz a környezeti feltételekben, és hogyan reagálnak erre az élőlények.