Környezetbarát melltartót a nőknek!

Miután megbukott a csábító „zöld térdnadrág” ötlete, a vállalatok feladták. Viszont nemrégiben új kampányt indult, amely arra kéri a brit nőket, hogy segítsenek megtervezni a világ első szexi környezetbarát melltartóját.

A The Sun brit lap beszámolója szerint jelenleg a legtöbb melltartót egyszerű és unalmas bézs pamutból készítik.

A kezdeményezés a daisygreenmagazine.co.uk honlap nevéhez fűződik. Nicola Alexander, a website munkatársa elmondta: „A brit nők rosszul vannak az unalmas, környezetbarát fehérneműktől. Topis, fodros melltartókat akarnak, amelyben jól érzik magukat és még a környezetnek is jót tesznek.”
A nyertes design alapján készült melltartókat világszerte forgalmazni fogják. Az eladásokból  befolyt összeget jótékonysági célokra ajánlják majd fel.

Nicola elmondta: „Amikor először bejelentettük a terveinket, hogy megalkotjuk a valaha volt legjobb melltartót, elárasztottak bennünket a kommentek, amelyekben olvasók garmadája írja le, hogy milyen a megfelelő darab. Ezért úgy döntöttünk, hogy megadjuk a lehetőséget a világ minden nőjének, hogy elárulják nekünk.”

Ajánlott tartalom

Feleslegessé vált mobiltelefonokat gyűjt az Auchan

Az Auchan Magyarország is csatlakozik ahhoz az akcióhoz, amelynek célja, hogy minél több, már nem használt mobilkészüléket, GPS-t, tabletet és ezekhez használt töltőt, kábelt gyűjtsenek vissza a magyar háztartásokból, elősegítve ezzel a körforgásos gazdaságot - közölte a vállalat hétfőn az MTI-vel.

Nincs hozzászólás

  1. szerintem az a legzöldebb, ha nem hordnak melltartót a nők. persze egy bizonyos kor után már illik kordában tartani a dolgokat…., de amíg szép addig nem kell tartó. a többség amúgy is melltakaróként, nem pedig melltartóként használja