Kukásautókat vásárol a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt.

Nyílt közbeszerzésen 29 darab hulladékgyűjtő célgépet kíván vásárolni a Fővárosi Közterület-fenntartó (FKF) Zrt. – a felhívás a hétfői Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

A 29 komplett célgépre az tehet ajánlatot, akinek a megelőző 24 hónapban 30 napnál hosszabb ideig nem volt sorban állás bármely bankszámláján. Rendelkeznie kell még az elmúlt 2 évből 29 db hulladékgyűjtő célgép szállítására vonatkozó referenciával.
Az ajánlattételi határidő 2010. január 22. Az összességében legelőnyösebb ajánlat lesz a nyertes, úgy, hogy legnagyobb súllyal az ár, a jótállás ideje, illetve a kért előleg összege esik latba. Az ajánlati árat fix nettó árként, euróban kell megadni úgy, hogy az minden felmerülő költséget – szállítás, vizsgáztatás, forgalomba helyezés stb. – tartalmazzon.
Az eredményhirdetés időpontja január 29., a szerződéskötés tervezett időpontja február 8.

Ajánlott tartalom

A vizek sótartalmának növekedése evolúciós változásra kényszeríti a planktonikus szervezeteket

A HUN-REN Ökológiai Kutatóközpont munkatársai folyamatosan vizsgálják, hogy az emberi tevékenység, illetve az emiatt zajló klímaváltozás milyen változást okoz a környezeti feltételekben, és hogyan reagálnak erre az élőlények.