A jövö fája?

Szeretem a kellő iróniával megfogalmazott mondanivalót, Miha Artnak szlovén művész, designer legutóbbi, tavaly novemberben elkészített alkotása pont ilyen. A Ljubljanai Képzőművészeti Akadémián végzett, nagy-nagy környezetvédő hírében álló művész Rise of The Fall címre keresztelt utcai installációja rémségesen egyszerű ötleten alapszik, fa nejlonszatyrokkal az ágain.

No hiszen! Talán volt is már hasonló, mégis kellenek az ilyenek, hogy végre kinyissuk a csipától beszáradt szemeinket, írja a menzardcafe.blog.hu. Artnak és barátai egyébként külön kis eseménnyé formálták a faállítást, mindenféle előadókkal, fellépőkkel, ökovásárral, hogy minél több embert vonzzanak a helyszínre. Kérem szépen, lehet példát venni!

a szatyorfa

a szatyorfa

Ajánlott tartalom

Áder János szerint is nagyon fontos az elektronikai hulladékok újrahasznosítása

Az indokolatlan fogyasztás környezeti veszélyeire és a hulladékok újrahasznosításának fontosságára hívta fel a figyelmet Áder János korábbi köztársasági elnök, a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány kuratóriumi elnöke szerdán Siófokon. Egyúttal bejelentette a használt elemek és mobiltelefonok begyűjtésére indított iskolai versenyt.