Átalakítható tandem

Jose Hurtado kétkerekűje első pillantásra (és talán első próbára is) furcsának tűnhet, viszont az mindenképpen előnynek számít, hogy két ilyen bringából könnyedén varázsolhatunk egy kétszemélyeset.

A spanyol dizájner fő célja az volt, hogy egy megfordítható biciklit hozzon létre – abban az értelemben, hogy a kormány és az ülés egyetlen kézmozdulattal helyet cserélhet, így kerékpárvázzal, közöttük pedig egy átlagos, a láncot hajtó pedálrendszer helyezkedik el. Az kérdéses, mennyire kényelmes ezzel a kétkerekűvel útra kelni, tekintve, hogy a kormány és az ülés egy közös, vízszintes tengelyen nyugszik, és a fékezés is aggodalomra adhat okot. Azonban nagy előnyt jelenthet, hogy a minimalista szerkezetet könnyű szét- és összeszerelni, illetve hozzászerelni egy másik kerékpárhoz. Önmagában véve, ha kerékpárt választunk közlekedési eszközként, az máris segít bolygónkon. Ettől csak még jobb lehet, ha egy kombinált, forgatható biciklin ketten teszik ugyanezt.

tandem

tandem

Ajánlott tartalom

Ha megjavíttatjuk kevesebb hulladékot termelünk

Online felület, hogy a fogyasztók megtalálják a hozzájuk legközelebb eső javítóműhelyeket és a felújított cikkeket értékesítő üzleteket.