Az új kerékpárkölcsönző rendszer: Telebike

Önkiszolgáló kerékpárkölcsönző rendszert indított saját dolgozói számára a Magyar Telekom, az első teszthónapban közel 700 dolgozó használta a kerékpárokat. A bicikliket PIN-kód vagy ügyfélkártya segítségével kölcsönözhetik a kollégák. A dolgozók négy telephely között közlekedhetnek, a bicikliken GPS is található.

A rendszert a Magyar Telekom a Csepel Zrt.-vel együttműködésben indította el, ami az őszig tartó féléves pilot- időszak alatt 40 kerékpárral működik. A dolgozók eddig több mint 2000 kilométert tettek meg a TeleBike-al. Az OzoneNetwork csütörtöki Egyenlítő c. műsorának vendége Pukler Gábor, a magyar Telekom innovációs és üzletfejlesztési igazgatóságának igazgatója elmondta a dolgozók a kerékpárokat díjmentesen használhatják.

A videó itt tekinthető meg.

Ajánlott tartalom

Az EP jóváhagyta az EU közös agrárpolitikájának felülvizsgálatát

Az Európai Parlament strasbourgi plenáris ülésén jóváhagyta a közös agrárpolitika (KAP) felülvizsgálat, amelynek célja az uniós gazdák adminisztratív terheinek csökkentése, nagyobb rugalmasság bizonyos környezetvédelmi feltételeknek való megfelelés tekintetében - írta közleményében az uniós parlament szerdán.