FARMAGAS – Biogáztermeléshez kapcsolódó továbbképzés

A FruitVeB Magyar Zöldség-Gyümölcs Szakmaközi Szervezet és Terméktanács 2010. szeptember 23-24. között a FARMAGAS európai uniós projekt (IEE) keretében a biogáztermeléshez kapcsolódó továbbképzést szervez Kecskeméten.

A FruitVeB várja azoknak a hazai biogáztemeléshez kapcsolódó kutatóknak, szakembereknek, projektgazdáknak, technológia szállítóknak, civil szervezeteknek a jelentkezését, akik részt kívánnak venni a szakmai rendezvényen. A konferencia  meghívója a FruitVeB honlapjáról – www.fruitveb.hu – tölthető le. A részvétel térítésmentes, azonban a korlátozott létszámra való tekintettel előzetes regisztrációhoz kötött, jelentkezni 2010. szeptember 15-ig az info@fruitveb.hu email címen lehet. A FARMAGAS projektről további információt a projekt hivatalos honlapján  –  www.farmagas.eu – olvashat.

Ajánlott tartalom

Innovatív dróntechnológia a növénytermesztés szolgálatában

A hathatós talajvédelem és kondicionálás érdekében fogott össze a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem, az ABZ Drone Kft. és a MikroVital termékeket gyártó Bio-Nat Kft. A sikeres együttműködés eredményességét a MATE Tangazdaság Nonprofit Kft. területén demonstrálták a napokban.