Fehérneműk Valentin napra

Íme néhány csábító ajándékötlet, amely garantáltan felforrósítja a Valentin napot, ugyanakkor kíméli bolygónkat, írja az ecouterre.com.

Daisy & Elisabeth
A Daisy & Elisabeth kollekciója mutatósságáról és arról híres, hogy semmit sem bíz a fantáziára. A brooklyni székhelyű cég csak környezetbarát alapanyagokból hozza létre kreációit, mint például az biopamut, újrahasznosított poliészter és nejlon, Tencel (egy cellulóz-szerű anyag, melyet pépesített fából nyernek ki), valamint Modal (bükkfa).

Luva Huva babydoll
Ez a babakék hálóruha szolid, mégis csábítóan édes, fodrozott, kényelmes felsőrésszel és egy kis masnival kiegészítve. A Luva Huva brit gyártó ügyel arra is, hogy bőr- és természetbarát alsóruhát forgalmazzon, fehérneműit az organikus pamut és szója különleges egyvelegéből, kézzel gyártja.

huvaluva
Who Made Your Pants?
Ez a gyártó nem csak mutatós fehérneműket kínál, hanem jobb munkaviszonyokat is. A Who Made Your Pants? Southamptoni gyára tárt karokkal várja az alacsony életszínvonalú nőket, beleértve az afganisztáni, szudáni és szomáliai menekülteket, így munkahelyet, gyakorlatot és támogatást nyújtva. Termékeiket fehérneműgyáraktól felvásárolt felesleg- és selejt-anyagokból készítik, melyek másképp a szemétben végezték volna.

who made your pants
Hopeless
A „Babette” camisole egyedi tervezésű szettjével a Melbourne székhelyű Hopeless cég a híres nagy szexszimbólumokat (Mint pl. Marylin Monroe-t) idézi fel. Puha Modal dzsörzéből és némi hálós anyagból készül, és azt hivatott bebizonyítani, hogy rögzítők és fűzők nélkül is elnyerhető a szexistennő alak.

hopeless

Love at First Blush
Akik egy kicsit pikánsabban szeretik, azoknak vonzó lehet a montreali Love at First Blush „Cage” nevezetű egyberészese. Testhez simuló dzsörzéből, puha és rugalmas pántokból és persze néhány foltnyi hálós nejlonból készülve egy igen izgalmas ruhadarab.

love at first blush

Ajánlott tartalom

Vasárnap kezdődik a fővárosi tavaszi nagytakarítás

Tavaszi nagytakarítást lesz április 21-én és 28-án a Nagykörúton és környezetében, továbbá a főváros számos forgalmas közterén és csomópontjában a BKM Budapesti Közművek Nonprofit Zrt. és Budapesti Közlekedési Központ (BKK) együttműködésében.