Készítsünk kartondobozból bútort!

A képzelet semminek sem szabhat határt. Sőt, ha környezetvédelemről van szó, akkor bármi elképzelhető.

A legtöbbünk rengeteg dologra használta fel a kartondobozokat gyerekkorában, átalakítva azt különböző dolgok szállítására, vagy akár titkos búvóhelynek is nagyszerű megoldásként szolgálhatott. Persze másra is föl lehetett használni, de kevesen gondoltak a következő megoldásra. Janine Perkuhn felhasználta a fantáziáját. Miért ne hasznosítanánk újra a kartondobozokat és készítünk belőle bútorokat? Pontosan így tett Janine is.

Tökéletes azok számára, akik nagyon sokszor költöznek. Vagyis Perkuhn biológiailag lebomló kartondobozaiból például székeket is lehet készíteni, illetve mindenkinek a saját fantáziájára van bízva, hogy mit fabrikál belőle. Miért érdemes hasznosítani ezeket a bútorokat? Mert stabilak , nagyon olcsók és száz százalékig újrahasznosíthatóak!

Ajánlott tartalom

A zöldátálláshoz egyes nyersanyagokból bizonyos mértékig fedezhető a szükséglet Magyarországon

Magyarországon találhatók olyan nyersanyagok, amelyekből a zöldátálláshoz bizonyos mértékig fedezhető a szükséglet - mondta az Eötvös Loránd Tudományegyetem Természettudományi Kara Földrajz- és Földtudományi Intézetének egyetemi docense Áder János korábbi államfő Kék bolygó című podcastjának hétfőn megjelent adásában, amely elérhető a legnépszerűbb videómegosztó portálon is.