Augusztus 1-től újabb településeken, Budapest XI. kerületében, Debrecenben, Győrben, Szolnokon, Zalaegerszegen, Velencén és ezek vonzáskörzetében kínál lakossági ügyfelei számára kedvezményes árú villamosenergia- és földgázszolgáltatást a T-Home - közölte a társaság szerdán az MTI-vel.

Kiterjeszti a kedvezményes árú villamosenergia- és földgázszolgáltatást a T-Home

Augusztus 1-től újabb településeken, Budapest XI. kerületében, Debrecenben, Győrben, Szolnokon, Zalaegerszegen, Velencén és ezek vonzáskörzetében kínál lakossági ügyfelei számára kedvezményes árú villamosenergia- és földgázszolgáltatást a T-Home – közölte a társaság szerdán az MTI-vel.

A szolgáltatást igénybe vevők – meghatározott televíziós, internetes, vezetékes telefon szolgáltatások igénybe vétele esetén – az áramhoz, illetve a gázhoz az egyetemes árhoz viszonyítva kedvezményesen juthatnak hozzá.
A T-Home 2010. május 17-étől értékesít áramot és földgázt Budapest XVIII. kerületében, Miskolcon, Szegeden, Székesfehérváron és Szombathelyen – az egyetemes árhoz igazodó áram- és gázdíjból számított kedvezménnyel (vagyis olcsóbban, mint az egyetemes szolgáltató kedvezmények nélkül tenné) -mindazok részére, akik jelenlegi vagy leendő előfizetői valamely T-Home – kábel-, műholdas televízió, internet és vezetékes telefon – szolgáltatásnak. Mindezzel rendszeres havi megtakarítást, három elérhető kedvezményszintet, több alapszolgáltatás használata esetén nagyobb kedvezményt lehet elérni.
A kedvezmény mértéke az ügyfél energia-felhasználási helyén igénybe vett T-Home alapszolgáltatások számától, illetve a Kapcsolat Programban T-Home oldalon elért kedvezményjogosultsági szinttől függ. Ilyen módon a szolgáltatást igénybe vevők az egyetemes árhoz viszonyítva az áramdíjból akár 5, a gázdíjból pedig akár 8 százalék kedvezményt kaphatnak.

Ajánlott tartalom

Sikeresen lezárult a zöldenergiáról szóló online konzultáció

Sikeresen zárult a zöldenergiáról szóló online konzultáció - közölte a Kormányzati Tájékoztatási Központ (KTK) vasárnap az MTI-vel.