Környezetbarátok figyelem! Itt a bio- üveg!

Manapság már nehéz olyan tárgyat, vagy készüléket találni, amelynek nincsen bio változata. A bio-üveg (Bio-Glass) is ebbe a kategóriába tartozik.

Hát nem csodálatos, amikor nem kell feláldozni a szépséget a fenntarthatóságért? Dehogynem! Ilyennek nevezhetjük bio- üveget , amely 100 %- ig újrahasznosított anyagból készült.
A bio- üveg tiszta technológiával készült, amely esztétikailag is megállja a helyét. 100 %- ig újrahasznosított üveg: nem tartalmaz színezéket, és egyéb adalékanyagot sem. 100 %- ig újrahasznosítható: ugyanolyan újrahasznosítható konténerbe kerülhetnek, mint az amúgy is itt tárolható palackok.
Mindent összevetve, mit is tud a bio- üveg? Lehet, hogy nehéz elhinni, de majdnem márvány-szerű anyagból készült, amely 100%-ig újrahasznosított üveg (különböző hulladékokból, mint a palack, vagy régi lemezek, stb.) és ezek egyvelege egy összepréselt lemez.

bio üveg

Ajánlott tartalom

Pécs európai küldetési címkét kapott a klímasemlegességgel kapcsolatos erőfeszítéseiért

A klímasemleges és intelligens városokra vonatkozó uniós program keretében 23 város, köztük Pécs kapta meg az európai küldetési címkét a klímasemlegességgel kapcsolatos erőfeszítéseiért - közölte az Európai Bizottság csütörtökön.